Charlize Theron şi Stuart Townsend s-au despărţit

de Răzvan Boboc în 1 Feb 2010
Charlize Theron şi Stuart Townsend s-au despărţit

După o relaţie de nouă ani, actriţa Charlize Theron şi Stuart Townsend s-au despărţit, scrie Showbizspy.com. Cei doi s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor la Trapped şi formau unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood.

Theron, în vârstă de 34 de ani, le-a spus unor prieteni apropiaţi că a decis să se despartă de partenerul ei după ce au fost împreună într-o excursie în Mexic de Crăciun.

Presa americană a început să scrie despre despărţirea celor doi după ce Theron a încetat să mai poarte inelul pe care îl primise în dar de la iubitul său.

"Stuart este foarte afectat, dar Charlize a realizat în timpul vacanţei în Mexic că relaţia lor s-a încheiat", a declarat o sursă pentru Mail on Sunday.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
un cinefil pe 1 februarie 2010 11:38
Aveam o cu totul altă impresie despre Charlize Theron. Sper să nu urmeze "calea" altor vedete de la Hollywood care au făcut vraişte viaţa lor personală.
Cristinelu1981 pe 1 februarie 2010 13:13
Ce sa-ti spun.. Parca poti sa judeci o persoana asa superficial, doar pentru ca l-a parasit pe ala dupa 9 ani. Cine stie ce o fi fost intre ei de a luat asa o hotarare. Treaba lor..
blondina002 pe 1 februarie 2010 13:20
imi pare rau,chiar imi doream sa-i vad casatoriti si fericiti cu vreo 2 copii,asa ii vedeam.mai ales ca anul trecut am citit un interviu de-al ei ,spunea ca tine la el,si ca au o relatie stransa,si se iubesc cu patima.charlize este o femeie puternica si este contra casatoriei,nu crede in asa ceva.....din pacate......cine stie,poate o asteapta ceva m bun!!! eu ii doresc tot binele,si mult succes. este actrita mea preferata!!!
johnnyg pe 1 februarie 2010 14:48
Eu nu pot decat sa zic ca tocmai mi-au crescut sansele ca Charlize sa-mi accepte in sfarsit invitatia in oras. :-)
turtic pe 1 februarie 2010 15:53
Johnnyg, te rog nu te baga peste mine, eu am planuri mari cu Charlize, vreau sa o cer de nevasta si cred ca am sanse sa fie sotia mea. Doamne ajutama.
Franci_franci pe 1 februarie 2010 17:25
Nu ati publicat tot articolul.Charlize s-a despartit de el pentru ca si-a dat seama ca nu-l mai iubeste ca la inceput,ci il iubeste ca pe un frate
adriana_zaza pe 1 februarie 2010 20:47
mmm.. trist. cam aiurea ca dupa o relatie de 9 ani sa te duci la el si sa-i spui ca nu-l mai iubesti. formau un cuplu foarte dragut si erau obsedati dupa publicitate. poate se razgandeste charlize si-l primeste inapoi.
sweet_ana pe 2 februarie 2010 01:06
imi pare rau ca s-au despartit..........formau un cuplu frumos
deisee pe 6 mai 2010 01:06
si mai nou a fost filmata de paparazzi de la tmz saruntandu-se cu Keanu Reeves:D ui ui ui mai rau ca in Sweet November:X
diandra_daniela pe 21 iulie 2010 17:48
mi-e imi placea de ei erau frumosi impreuna ...dar stuart isi gaseste o fata mai frumoasa decat charliez...ca doar e foarte frumos stuart :d:d:d:dLd:d:d:d:d:d

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells