Chris Hemsworth, declaraţie de dragoste pentru Elsa Pataky: „În fiecare săptămână descoper ceva nou, ce mă face s-o iubesc şi mai mult”

de Cristina Grigore în 3 Mai 2016
Cei doi sunt căsătoriţi din 2010 şi au împreună trei copii

Este unul dintre sex-simbolurile de la Hollywood, cu roluri în producţiile de succes ale Marvel, dar şi o viaţă de familie împlinită. Chris Hemsworth (32 de ani) este partenerul de viaţă al Elsey Pataky din 2010. Cei doi au împreună trei copii, iar căsnicia lor este una trainică, după cum punctează şi actorul printr-o recentă declaţie de dragoste adresată soţiei sale prin intermediul publicaţiei TV Week.

„În fiecare săptămână descopăr ceva nou, ce mă face s-o iubesc şi mai mult. Relaţia noastră se dezvoltă în continuare, iar acesta este un lucru grozav”, a dezvăluit starul lui Thor.

Hemsworth, care a avut anterior o relaţie cu actriţa Isabel Lucas, a mai povestit şi cât de bine s-a simţit, încă de la început, alături de Pataky: „Lucrurile s-au petrecut în mod natural, amândoi am simţit că aşa trebuie să fie. Eram atât de relaxaţi unul în prezenţa celuilalt, cum nu ne mai simţisem în nicio relaţie anterioară”.

Elsa Pataky (39) de ani, este actriţă, fotomodel şi producător de film. S-a născut în Spania, dar are şi origini româneşti datorită mamei, Cristina Pataky Medianu. Primul său copil, India Rose, s-a născut în 2012. A fost urmat, în 2014, de gemenii Tristan şi Sasha.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Hemsworth, actor, Elsa Pataky

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 3 mai 2016 14:01
Sa fie sanatosi, no?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells