Christian Bale, la prima probă în costumul lui Batman

de Cristina Grigore în 23 Sep 2013
Christopher Nolan povesteşte, pe imagini, de ce a considerat a fi cea mai potrivită interpretarea lui Bale

Lansarea pe Blu-ray a trilogiei The Dark Knight a adus o surpriză fanilor lui Batman şi a peliculelor cu aventurile acestuia realizate de Christopher Nolan. Este vorba de primele imagini de la proba dată de Christian Bale în costumul lui Batman, scrie Batman-News.com.

Cum Batman Begins era abia în primul stadiu de producţie, Christian Bale a trebuit să poarte la filmări costumul de Batman al lui Val Kilmer din Batman Forever şi să-şi rostească replicile în faţa actriţei Amy Adams.

O altă probă pentru rolul lui Baman inclusă pe unul din DVD-urile setului este cea a actorului Cillian Murphy. Nolan nu a fost convins, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Bale, că are acea energie şi putere de convingere necesare personajului Batman, însă a fost suficient de impresionat de carisma actorului, încât i-a oferit ulterior, partitura lui Scarecrow.

Se menţionează de asemenea, că Nolan l-a dorit pe Gary Oldman în rolul lui Ra’s Al Gul, însă actorul nu a fost interesat de partitură, mai ales că jucase până atunci o mulţime de alte personaje negative. A acceptat, în schimb, rolul comisarului Gordon.

Studiourile Warner Bros au dezvăluit recent şi faptul că nu i-a luat lui Christopher Nolan mai mult de 15 minute să obţină aprobarea pentru producţia lui Batman Begins.

 

Exploreaza subiecte similare:

The Dark Knight, Christopher Nolan, Christian Bale, Batman Begins, Val Kilmer, Batman Forever, Amy Adams, Cillian Murphy, Gary Oldman

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
keops pe 23 septembrie 2013 23:00
parca suna mai bine vocea in clipul asta decat in film
alex_il_fenomeno pe 26 octombrie 2013 19:37
Foarte interesant.... Ma bucur ca s-a luat ideea de a include aceste filmulete.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells