Christopher Nolan este nerăbdător să-l vadă pe Robert Pattinson în rolul noului Batman

de Georgiana Stanciu în 4 Sep 2020
Robert Pattinson care îl interpretează pe noul Batman are binecuvântarea lui Christopher Nolan, regizorul filmului Tenet.

Dacă până acum cu toții am fost obișnuiți cu personajul Batman din filmele lui Christopher Nolan, noul Batman interpretat de Robert Pattinson va fi o surpriză pentru toată lumea. În trilogia The Dark Knight, Batman s-a apropiat mai mult de un antierou decât de un supererou obișnuit.

Apoi, Ben Affleck l-a transformat pe Bruce Wayne într-un personaj mult mai serios și impunător odată cu interpretarea sa din Batman vs Superman și Justice League. Dar, pentru că Ben Affleck a renunțat, cel puțin temporar, la pelerină și la mască, a venit rândul lui Pattinson să-și pună amprenta asupra eroului în noul film The Batman. În opinia lui Nolan, fiecare generație își creează propria versiune a eroului. Asta face ca legenda să rămână atât de vie în mințile tuturor.

În noul film The Batman, eroul interpretat de Robert Pattinson va fi unul dintre cei mai mari detectivi ai lumii, dar în același timp și o persoană foarte răzbunătoare. Nolan nu a avut nevoie să vadă trailerul filmului The Batman pentru a se convinge de talentul lui Pattinson, mai ales după ce l-a văzut la propriu în acțiune în filmul său Tenet.

"După ce am muncit cu Rob, pot să spun cu totală convingere că acesta poate să facă absolut tot ce își propune", a spus Nolan. "De asemenea, sunt foarte nerăbdător să-l văd în rolul lui Batman." Chiar și Christian Bale, care a jucat rolul Cavalerului Negru în filmul lui Nolan a avut un sentiment similar. "Îi doresc numai bine, cred că este un actor absolut fantastic. O alegere minunată pentru Batman!", a declarat Bale. 

Exploreaza subiecte similare:

Robert Pattinson, Ben Affleck, Christian Bale, The Dark Knight

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells