Cineplexx dă startul festinului horror la cinema de Halloween

de Cinemagia în 22 Oct 2020
Campania Halloweeks începe pe 23 octombrie și include cele mai apreciate horror-uri ale ultimilor ani

Pentru că filmele de groază pe marile ecrane sunt o componentă nelipsită de Halloween, Cineplexx creează o atmosferă propice sărbătorii prin experiența cinematografică inegalabilă, odată cu lansarea campaniei Halloweeks din 23 octombrie.

Timp de două săptămâni, între 23 octombrie și 6 noiembrie, cele mai apreciate producții horror ale ultimilor ani vor putea fi revăzute în cinematografele Cineplexx Sibiu și Satu-Mare la un preț unic de doar 10 lei biletul.

Printre cele mai importante titluri incluse în promoție se numără: „The Grudge”/ „Blestemul” (2020), „Escape Room”/ „Scapă, dacă poți!” (2019), „Halloween”/ „Halloween” (2018), „A Quiet Place”/ „Fără zgomot” (2018), „Pet Sematary”/ „Cimitirul animalelor” (2019) și altele vor urma.

Totodată, pe 30 octombrie, Cineplexx Sibiu și Satu-Mare vor aduce în premieră la cinema horror-ul „The Craft: Legacy”/ „Clubul tinerelor vrăjitoare”, o continuare a filmului de succes „The Craft” din 1996 care surprinde povestea a patru adolescente dispuse să facă orice pentru a fi vrăjitoare până când puterile lor oculte devin extrem de periculoase.

Programul complet al celor două cinematografe, detalii despre campania Halloweeks și bilete pot fi găsite în orice moment pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx disponibilă gratuit pe iOS și Android.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja cinci locații - Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Exploreaza subiecte similare:

The Grudge, Escape Room, halloween, A Quiet Place, Pet Sematary, The Craft: Legacy

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells