Clive Owen protejează şi iar protejează

de Ştefan Dobroiu în 21 Ian 2010
Clive Owen protejează şi iar protejează

Clive Owen îşi pune deoparte, se pare, o nişă: eroul protector care sare în ajutorul oricui, fără urmă de prejudecată. Noul proiect al actorului devenit celebru în Regele Arthur se cheamă Protection.

Regizorul filmului este Patrick Alessandrin, cunoscut mai ales în Franţa o dată cu lansarea aşteptatului action District 13: Ultimatum.

Scris de Brandon Noonan, Protection ne-o va arăta pe fiica de 21 de ani a unui judecător mexican care devine ţinta unui grupări mafiote după ce este unica martora a asasinării întregii ei familii. Ca de obicei, Clive Owen va apărea când e nevoia mai mare şi le va ţine piept de unul singur mafioţilor.

În acest moment nu se ştie cine o va interpreta pe eroină şi nici dacă între ea şi protectorul ei vor exista niscaiva scene fierbinţi. Fimările ar trebui să înceapă anul acesta, iar lansarea filmului ar trebui să aibă loc în cursul lui 2011.

Ţi-a plăcut de Clive Owen în Shoot'em Up, Children of Men şi The International? Crezi că actorul britanic este unul dintre cei mai cool actori de film de acţiune?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
MelkorTP pe 21 ianuarie 2010 13:12
...lets face it, Bruce Willis is getting old :))
cinefil pe 21 ianuarie 2010 13:28
District 13: Ultimatum a aparut de 1 an si este varza la fel de altfel si actorul asta. sunt multi actori de calibru pt rolul de `savior`, asta este amator parerea mea
MelkorTP pe 21 ianuarie 2010 13:43
everyone is entitled to his stupid opinion :)))
Twiblack pe 21 ianuarie 2010 14:18
bai engleza stie si gunoieru sa ma invete nu trebuie sa o faci u ....cat despre actor, doar roluri comerciale a avut parte...si la afirmatia ta cu bruce willis is getting old, die hard va ramane unul din cele mai bune filme de actiune...fiecare are dreptul sa isi spuna parerea, mai apare cate un prost ca tine din cand in cand sa contrazica ...asa ca mai bn ramai la parerea ta si lasa`i pe altii in durerea lor.
x pe 21 ianuarie 2010 16:18
ce dume penibile aveti, fiecare da lectii la fiecare zici ca sunteti ceva profeti. melkor esti dea dreptul penibil si fara viata daca intri de 3 ori pe acelasi articol numa ca sa vezi ce or mai scris altii si sa le raspunzi, gaseste-ti altceva mai bun de facut cu viata :)))) si nu te obosi sa imi raspunzi ca eu cu siguranta nu voi mai intra pe acest articol.
alexandru pe 21 ianuarie 2010 16:18
pt MelkorTP , bai baiatule nu-ti vezi de varful nasului? vi cu engleza de pe google translate si te crezi destept, cu afirmatiile tale si jignesti lumea, daca ai de gand sa postezi posteaza referitor la articol nu la ceilalti , idiotule care esti, referitor la d-l clive daca asta este cool atunci will smith ce este? si multi altii.
johnnyg pe 21 ianuarie 2010 16:33
Am vazut toate cele 3 filmele (plus altele in care a mai jucat) si personal mi s-a parut exemplar in fiecare din ele. Are un sarm aparte care te face sa te uiti la film doar pt a-l auzi cum vorbeste. Poate sa fie filmul cat de prost, el ii da o clasa in plus. La fel se poate vorbi si despre Colin Firth sau Hugh Grant, de exemplu.
rvn pe 21 ianuarie 2010 22:18
Da!!!CLIVE OWEN ESTE UN ACTOR DE NOTA 10!!In plus mai arata si bine,deci combinatie maxima.....
Eustake pe 21 ianuarie 2010 23:49
Mie mi-a placut cum a jucat in Children of Men si Sin City mai mult ca in orice alt film.
lo10 pe 8 februarie 2010 18:47
mie mi-a placut Closer si Beyond Borders
marius93 pe 12 iulie 2010 21:31
Un actor foarte bun. Sigur se va prezenta onorabil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells