Continuarea lui Tomb Raider a primit dată de lansare

de Cristina Grigore în 5 Sep 2019
Alicia Vikander revine în rolul celebrei eroine din jocurile video

Studioul MGM a confirmat producția lui Tomb Raider 2. Ben Wheatley, cunoscut pentru filme ca Free Fire, Kill List și High-Rise, a fost numit la cârma sequel-ului, iar Amy Jump (care a lucrat cu Wheatley la Free Fire) se va ocupa de scenariu. Potrivit deadline.com, filmul are acum și o dată de lansare – 19 martie 2021.

Nu au fost încă dezvăluite detalii referitoare la povestea continuării, ce o va readuce pe marele ecran, în rolul Larei Croft, pe Alicia Vikander. După ce filmul lansat în 2018 a stârnit reacții mixte, atât în tabăra criticilor, cât și a publicului, iată că cei de la MGM și Warner Bros. au decis să schimbe întreaga echipă de producție și să vină astfel, probabil, și cu o nouă abordare a aventurilor eroinei.

Chiar dacă încasările obținute la box office de pelicula din 2018 abia au atins cifra necesară pentru ca filmul să nu fie considerat un eșec în această privință (aproape 275 milioane de dolari internațional, la un buget de producție situat între 90 și 100 milioane de dolari), a fost suficient pentru ca realizatorii să meargă înainte cu o continuare.

Seria de jocuri video Tomb Raider a fost lansată în 1990. Eroina centrală, Lara Croft, devenită în scurtă vreme un simbol al industriei de jocuri, a mai fost interpretată, pe marele ecran, de Angelina Jolie (în Lara Croft: Tomb Raider, din 2001, și Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, din 2003). Versiunea Larei Croft interpretată de Vikander a fost inspirată din reboot-ul seriei de jocuri, lansat în 2013, în care se pune accent pe anii de început ai aventurierei.

Exploreaza subiecte similare:

Ben Wheatley, Amy Jump, Alicia Vikander, Angelina Jolie, Tomb Raider, Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, Lara Croft: Tomb Raider

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells