Continuarea The Old Guard se filmează la anul

de Ştefan Dobroiu în 1 Iul 2021
Charlize Theron dezvăluie pentru Variety că scenariul este gata

Cunoscută mai ales pentru rolurile sale, Charlize Theron are o carieră din ce în ce mai importantă şi ca producător, iar un hit indiscutabil al său, din acest punct de vedere, este fără îndoială action-ul The Old Guard. Lansat anul trecut în iulie (cronica noastră aici), filmul de acţiune cu eroi nemuritori a fost una dintre cele mai gustate premiere pe Netflix, cu 78 de milioane de vizionări.

Un astfel de succes nu poate rămâne fără un sequel la Hollywood şi curând s-a zvonit că un nou film ar fi în dezvoltare. Acum Charlize Theron declară pentru Variety că scenariul este deja scris şi că filmările vor începe în primele luni ale anului viitor. Actriţa a confirmat pentru publicaţia americană că personajele interpretate de Marwan Kenzari (cunoscut şi ca "Jafar cel sexy", după apariţia sa în noul Aladdin) şi Luca Marinelli, Joe şi Nicky, care formează un cuplu gay, vor fi o parte importantă a continuării.

The Old Guard 2 nu e singurul proiect de anvergură aşteptat de Charlize Theron pentru viitorul apropiat. Tot Variety anunţă că Vin Diesel a angajat deja scenarişti pentru a scrie un film din universul Furios şi iute care o va avea în centrul atenţiei pe Cipher, personajul interpretat de Theron în extrem de populara serie ce bate recorduri de popularitate la noi în ţară cu fiecare nou sequel lansat.

Exploreaza subiecte similare:

Charlize Theron, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, The Old Guard, Vin Diesel, Aladdin

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells