„Creativitatea înfloreşte la TV”, spune Kirsten Dunst

de Cristina Grigore în 5 Oct 2015
Actriţa este de părere că „industria cinematografică se află într-un moment neobişnuit”

Kirsten Dunst a vorbit, într-un interviu apărut ieri în The Guardian, despre starea industriei de film actuale şi a subliniat tendinţa existentă a publicului, care nu se mai înghesuie decât la „filmele eveniment”. Actriţa, care va putea fi văzută în cel de-al doilea sezon al serialului Fargo, este de părere că „creativitatea înfloreşte în industria TV” într-o măsură mult mai mare decât în cea a filmului.

„Industria filmului se află într-un moment neobişnuit…”, mai spune Dunst. „Pur si simplu se fac prea multe filme, cred. Şi multe se pierd. Sunt prea mulţi bucătari în bucătărie – studioul editează filmul, la fel şi producătorii, şi regizorul. Toată lumea este implicată, aşa că, până la urmă, al cui mai este filmul?”.

În ce priveşte al doilea sezon al lui Fargo, Dust a menţionat: „A lucra la un serial este mult, mult mai greu decât a lucra la un film, pentru că parcurgi 10 pagini pe zi. Şi nu tragi prea multe duble… iar personajul meu vorbeşte într-una”.

Al doilea sezon din Fargo debutează pe Channel 4 în 19 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Kirsten Dunst, actor, Fargo

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 5 octombrie 2015 11:36
e o parere pe care am auzit-o la multa lume " industria" cinematografica nemaifiind capabila sa scoata si cate un film mai de doamne-ajuta , nu a trebuit prea mult ca regizorii si actorii adevarati sa isi dea seama de asta si sa treaca la TV .Se castiga mai putin , dar macar se face meserie..Ca sa nu mai vorbesc de seriale , cu cat sunt filmele de la cinema mai proaste cu atat apar mai multe seriale bune.
Costirik pe 5 octombrie 2015 17:35
Incredibil, nu imi vine sa cred, credeam ca nici serialele nu iti plac, nefiind ca cele din anii '70..
cosmin742000 pe 5 octombrie 2015 19:37
ti-am zis ca esti mic nu stii nimic , decat sa judeci pe altii dupa aparente

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells