Cu ce actor a ieşit Jennifer Lopez la o cină romantică?

de Cristina Grigore în 13 Sep 2011
Cu ce actor a ieşit Jennifer Lopez la o cină romantică?

Căsnicia ei cu muzicianul Mark Anthony a luat sfârşit, după aproape şapte ani şi recenta venire pe lume celor doi gemeni ai cuplului. Jennifer Lopez este din nou singură, iar asta a dat ocazia unuia dintre cei mai sexy actori de la Hollywood de o invita în oraş.

Potrivit DailyMail, actriţa şi cântăreaţa de 42 de ani a luat la sfârşitul acestui week-end cina cu Bradley Cooper. Romantica întâlnire a avut loc, au declarat martorii publicaţiei britanice, într-un restaurant de lux din New York, cunoscut printre vedetele ce doresc să aibă parte de intimitate. Într-adevăr, fotografii nu au reuşit să obţină o imagine a celor doi împreună, însă prezenţa lor a pus pe jar tabloidele, care speculează începutul unei relaţii între cei doi. 

Vedeta de 36 de ani din Marea Mahmureală s-a despărţit şi el recent de iubita sa, Renée Zellweger, alături de care a stat doi ani. Olivia Wilde şi Jennifer Aniston s-au numărat între timp printre starurile care au fost curtate de Cooper, în timp ce despre Lopez s-a zvonit că ar avea o relaţie cu fotomodelul William Levy, care a apărut într-un videoclip al său.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
pe 13 septembrie 2011 10:39
Comentariu șters
eddward pe 13 septembrie 2011 12:24
LOL cinemagia noul click online:))
xerses pe 13 septembrie 2011 16:31
Sunt colegi, asa ca nu e neaparat nevoie de speculatii cand se ia masa impreuna, nu-i asa?
alex_il_fenomeno pe 13 septembrie 2011 20:02
cred ca nu este nimic intre ei . oricum , vom afla daca este vorba de vreo idila .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells