Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

de Cristina Grigore în 24 Sep 2018
Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot

Noi imagini de pe platorile de filmare, publicate de revengeofthefans.com, îl arată pe Tom Cruise în costumul de pilot, pregătit de zbor. Starul are acum 56 de ani – față de 24, cât avea când a filmat primul Top Gun – însă „Maverick” afișează același zâmbet cuceritor și plin de energie.

Filmările peliculei s-au desfășurat în mare parte în baza militară din San Diego, Nevada, și la bordul portavionului cu propulsie nucleară al Statelor Unite USS Abraham Lincoln – a fost folosit, printre altele, și Boeing F/A-18 Super Hornet, cel mai sofisticat și capabil avion de vânătoare și atac la sol multirol aflat astăzi în Serviciul Statelor Unite. Noua motocicletă a protagonistului va fi ultrarapida Kawasaki Ninja H2R (clasa hyper sports – poate ajunge până la 400 de km/h).

Din cauza scenelor complexe şi al efortului mare pe care echipa filmului a trebuit să îl depună în timpul producţiei, dar şi ulterior, la perfectarea efectelor speciale şi la montaj, Paramount Pictures a trebuit să amâne lansarea peliculei cu un an, astfel încât filmul va ajunge în cinematografe pe 26 iunie 2020.

Top Gun: Maverick, în regia lui Joseph Kosinski, îi mai are în distribuţie pe Jon Hamm, Ed Harris, Val Kilmer, Jennifer Connelly şi Miles Teller.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Top Gun, Joseph Kosinski, Jon Hamm, Ed Harris, Val Kilmer, Jennifer Connelly, Miles Teller

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 24 septembrie 2018 20:51
Totdeauna s-a aratat un barbat bine, manierat si foarte carismatic, un veritabil idol al femeilor, asa incat galeria foto al filmului "Top Gun", nu face decat sa demonstreze asta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells