Cum s-a ghiftuit Alexander Skarsgård după regimul draconic pentru Tarzan

de Cristina Grigore în 30 Iun 2016
Festinul i-a fost oferit chiar de tatăl său, actorul Stellan Skarsgård

Pentru a fi în formă maximă şi a-şi defini muşchii pentru rolul din filmul Tarzan, Alexander Skarsgård nu doar că a traspirat ore bune la sală, vreme de câteva luni, însă a ţinut şi un regim sever. Limitarea în plan alimentar nu a fost tocmai pe placul actorului, care la finalul producţiei s-a bucurat de un adevărat festin, oferit chiar de tatăl său, actorul Stellan Skarsgård.

„Dieta a fost oriblă”, a declarat Alexander pentru Wenn.com. „Trebuie să-l laud pe bucătar, chiar a încercat să o facă suportabilă; este un bucătar nemaipomenit, dar a avut mâinile legate, căci a trebuit să gătească totul fără zahăr, lactate…”

„La încheierea filmărilor, am urcat în maşină şi am pornit direct spre locuinţa tatălui meu, care filma la acea vreme River, o miniserie Netflix cu producţia în Londra. Tatălui meu îi place foarte mult să gătească, aşa că m-am lăfăit patru zile pe canapea şi m-am lăsat hrănit de el! A fost cel mai incredibil week-end din viaţa mea! A inclus măduvă, mozzarella, paste, vin roşu…”, a mai povestit starul, care, în cursul „regimului pentru definire” stabilit de antrenorul său, a trebuit să consume 7000 de calorii pe zi, o dietă formată în mare parte din fripturi, cartofi şi… ridicarea greutăţilor.

„Lucrul cu Wayne la ceea ce a însemnat excelenţa în plan fizic [McGregor, antrenorul său] a fost una cea mai bună experienţă din viaţa mea. Tarzan este flexibil şi agil, se mişcă cu uşurinţă în junglă şi nu arată ca un bodybuilder. Aşa că, chiar dacă scopul era să iau câteva kilograme, trebuia să arăt atletic, nu gras”, a mai explicat Skarsgård.

Exploreaza subiecte similare:

Alexander Skarsgård, actor, Stellan Skarsgård, The Legend of Tarzan

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells