Cum va fi Grandmaster, al doilea antagonist din Thor: Ragnarock

de Cristina Grigore în 7 Iun 2016
Cate Blanchett (Hela) şi Jeff Goldblum (Grandmaster) îi vor da de furcă Zeului Tunet

Studiourile Marvel au confirmat nu demult care vor fi antagoniştii din noile aventuri ale lui Thor – Cate Blanchett, în rolul Helei, Zeiţa Asgardiană a Morţii - „unul dintre cei mai buni villaini din Universul Cinematografic Marvel”, în opinia lui Mark Ruffalo – dar şi Grandmaster, interpretat de Jeff Goldblum.

Starul lui Jurassic Park a dezvăluit, într-un interviu acordat Empire Magazine, că, în abordarea sa, se va concentra pe excentricităţile personajului, redat ca un „extraterestru iubitor de vicii”, extrem de puternic, care îşi foloseşte abilităţile pentru a-i manipula pe cei mai slabi şi pentru a-i face să-i împlinească voia.

„Este un hedonist, un căutător de plăceri. Îi place să se bucure la maxim de viaţă, să o guste şi şă o miroasă din plin. Mi-am spus ‘Sunt convins că pot face asta, pun pariu’ mai ales că lucrez la rol zilnic. Sunt ca un burete, caut informaţii ajutătoare. Regizorul mă încurajează să improvizez şi să adaptez partitura după propriile dorinţe şi asta încerc să fac. Sper să nu mă concedieze din prima zi!”, a declarat actorul.

Goldblum a mai spus şi că perioada sa de lucru la film nu va depăşi 3-4 săptămâni de filmare (în Australia) şi, chiar dacă Grandmaster va fi o prezenţă importantă în desfăşurarea acţiunii, timpul său final pe marele ecran s-ar putea să fie destul de restrâns. Personajul este unul nou în serie, alături de Hela, dar şi de Skurge (Karl Urban) şi Valkyrie (Tessa Thompson).

Într-o apariţie recentă în cadrul convenţiei Wizard World, Chris Hemsworth, interpretul lui Thor, a ţinut să sublinieze că, în acest seqeul, Thor şi fratele său, Loki, se vor afla departe de Askard, într-o aventură ce va dezvălui o cu totul altă faţă a celor doi. Îşi va face apariţia în film şi Hulk (Ruffalo). Nu o vom vedea însă pe Natalie Portman, drept iubita lui Thor, Jane Foster, căci prea puţine scene din film vor avea loc pe Pământ.

Exploreaza subiecte similare:

Thor: Ragnarok, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Chris Hemsworth

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells