Cum vor fi continuările la X-Men: First Class ?

de Cristina Grigore în 14 Apr 2011
Cum vor fi continuările la X-Men: First Class ?

La şase săptămâni distanţă de lansarea lui X-Men: First Class, regizorul acestuia, Matthew Vaughn a vorbit cu TotalFilm despre viitorul francizei, declarând sequel-ul mai plăcut şi mai amuzant decât pelicula ce urmează a debuta în curând pe marile ecrane.

Cum acţiunea din First Class va avea loc în 1962, cea din continuarea seriei s-ar putea muta în partea a doua a anilor ‘60, o perioadă pe care regizorul este nerăbdător să o exploreze: „1962 este mai apropiat de lumea anilor ’50. Durează cam cinci ani până când un deceniu îşi definitivează caracteristicile, aşa că va fi amuzant să fac o continuare [X-Men] care să fie plasată în cea de-a doua parte anilor ‘60, când îi avem pe cei de la The [Rolling] Stones, The Beatels, [perioada] Flower Power… „ a spus Vaughn.

Vaughn a asemănat First Class cu Batman Begins, ambele filme fiind axate pe introducerea şi dezvoltarea personajelor. Însă, a adăugat el, în cea de-a doua parte, cum s-a întâmplat şi în The Dark Knight, „poţi continua pur şi simplu povestea, distrându-te de minune astfel” .

Conform afirmaţiilor lui Bryan Singer, unul dintre producătorii X-Men, este posibil ca celelalte filme ale seriei să se petreacă fiecare în decenii consecutive, corespunzătoare anilor ’70, ’80: „Este o idee care a fost discutată. Am vorbit despre cum vor evolua în timp personajele. Dar asta se va petrece treptat, nu pot îmbătrâni prea repede!”, admite el.

X-Men: First Class va apărea în cinematografele româneşti pe 3 iunie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
orlando1689 pe 14 aprilie 2011 10:34
chiar nice:D sa te distrezi facand un film....ce-a ce nu ii da peste cap pe regizori.....deabea astept sa vad filmul X-MEN-FIRST CLASS......dar din cate am vazut din trailer...pot spune k este un film destul de interesant..si cu multe efecte.....ce-a ce ne place in ziua de astazi......multe efecte......
catasmile17 pe 14 aprilie 2011 13:44
abia astept sa apara !!!!!!
danymury pe 14 aprilie 2011 13:45
aoleu...inca putin, hai hai!!!
Bayard pe 14 aprilie 2011 17:36
Ce blasfemie si aroganta sa compari filmul asta cu The Dark Knight :)
legolas05 pe 14 aprilie 2011 17:49
si eu astept sa apara
Vorador pe 14 aprilie 2011 18:40
nu a comparat nimeni filmul cu The Dark Knight,,a spus ca e posibil sa faci o continuare diferita(cum este Batman Begins fata de The Dark Knight), si sa iasa un succes mai mare. Si nu vad de ce sa putem comenta si compara The Dark Knight cu X-Men: First Class care nici macar nu a aparut.Pentru mine trilogia X-men este la fel de placuta cum au fost si primele doua filme cu Batman regizate de Nolan si nu le pot compara care dintre ele sunt mai bune din moment ce sunt diferite.
alex_il_fenomeno pe 14 aprilie 2011 20:01
si eu ma intreb acelasi lucru : cat de inventivi vor fi producatorii ?
Radu1711 pe 14 aprilie 2011 21:46
sper sa fie mai spectaculoase decat primele parti
MissBlossom01 pe 5 iunie 2011 17:05
Ar fi super.Poate in urmatoarele va aparea si o Jean Grey mai tanara..:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells