Daisy Ridley, vedeta în devenire pe care o regretă foştii colegi de serial

de Cristina Grigore în 15 Dec 2015
Realizatorii producţiei TV nu au putut concura cu Disney pentru a o păstra pe actrița distribuită în Star Wars

Numele britanicei Daisy Ridley (23 de ani) a devenit cunoscut odată cu rolul primit în Star Wars: The Force Awakens, iar popularitatea ei este în creştere, căci filmul se lansează abia în acest week-end în multe ţări din lume (inclusiv România).

Înainte de a intra pe porţile Hollywood-ului, actriţa a avut roluri episodice în producţii TV precum Toast of London. Iar foştii săi colaboratori, printre care şi Matt Berry (protagonist în Toast of London), au sperat că o vor vedea înapoi în serial, însă oferta Disney o ridicase deja peste micul rol încă disponibil.

„Daisy se potrivea foarte bine în serial şi țin minte că a fost alături de noi şi la petrecerea de final de sezon. Am crezut că va rămâne alături de noi, însă a dispărut apoi”, a povestit Berry site-ului Loaded.com.

„Nu am ştiut ce s-a întâmplat cu ea, dar s-a aflat apoi că dispăruse pentru că primise un rol în Star Wars şi cei de la Disney au vrut să ţină acest lucru secret. Nu eram un contracandidat de calibrul celor de la Disney, aşa că nu am putut să o atragem din nou în serial”, a continuat el.

„Este absolut fantastic că Daisy este acum una dintre cele mai faimoase fete din lume. Toţi cei de la ‘Toast’ sunt bucuroşi pentru ea şi pentru faptul că un viitor superstar a făcut parte din echipa noastră”, a mai adăugat Berry.

Exploreaza subiecte similare:

Daisy Ridley, actor, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, Matt Berry, Toast of London

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells