Daniel Radcliffe: actorie până la moarte

de Cristina Grigore în 25 Nov 2013
Află din interviul acordat de actor şi care este idolul său, cel alături de care şi-ar dori foarte mult să joace într-un film

Daniel Radcliffe a crescut pe platourile de filmare. Cu toate astea, nu este deloc sătul de industria de divertisment. Starul lui Harry Potter a reuşit să se distanţeze de franciza care l-a făcut celebru şi să-şi păstreze statutul de actor apreciat şi celebru. Iar într-un interviu recent acordat publicaţiei The Guardian, a declarat că este pregătit să ofere actoriei întreaga sa viaţă.

„A fi actor este mult prea distractiv. Iubesc prea mult meseria aceasta pentru a renunţa vreodată la ea. Este ocupaţia mea, este ceea ce am învăţat să fac crescând. Se presupune adesea că dacă ai crescut pe platourile de filmare, eşti cu siguranţă sătul de asta şi vrei să faci şi altceva. Eu nu ştiu altceva decât aceste platouri de filmare şi iubesc aceste locuri. Pentru mine sunt un spaţiu familiar, în care mă simt nemaipomenit de bine. Chiar sper să mor pe platoul de filmare. Sincer. Şi mai degrabă mai târziu decât mai devreme”, a declarat Radcliffe.

Starul de numai 24 de ani a ţinut să menţioneze şi că are un idol din Cetatea Filmului, alături de care şi-ar dori foarte mult să joace într-un film. „Una dintre ambiţiile mele secrete este să fac un film cu Dwayne Johnson. Nu ar fi grozav lucrul asta?”.

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Radcliffe, Dwayne Johnson, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 25 noiembrie 2013 20:26
Ce sa zic Daniel Radcliffe si actoria e ca Tom Cruise si rolurile de compozitie :)
Skynet.Zbenga pe 26 noiembrie 2013 23:11
sunt*
Musa.del.Arte pe 25 noiembrie 2013 21:19
Sincer, daca Dwayne Johnson e unul dintre idolii sai, nu il vad pe Radcliffe prea departe decat e in momentul de fata.
MikkaelWolfganger pe 26 noiembrie 2013 01:23
A zis el undeva ca Johnson e idolul lui? Omul vrea sa faca un film cu el.Poate il place ca persoana, prezenta,sfecla etc.Idol e drastic spus.And.."mai departe decat e in momentul de fata":in momentul de fata este printre cei mai bine cotati tineri actori.Na, ca iar i-am luat apararea.O sa ajunga lumea sa creada ca e idolul meu.
AeroX pe 26 noiembrie 2013 19:44
A facut el filme cu actori mult mai bine cotati. Idolatria e doar in titlul articolului Cinemagia...din cate observ.
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 09:53
Tocmai Dwayne Johnson? Nu m-as fi asteptat.
yukkio pe 2 februarie 2014 16:49
nu prea inteleg de ce vrea asta...dar fiecare cu ambitiile lui

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells