Daniel Radcliffe ar putea juca într-un film despre Grand Theft Auto

de Cristina Grigore în 9 Apr 2015
Pelicula va explora conflictul dintre fondatorul companiei care a realizat jocul şi un avocat care a cerut interzicerea jocului, pe motiv că este mult prea violent

Fostul star al ui Harry Potter a fost ales pentru rolul central al unei producţii despre o celebră serie de jocuri video, Grand Theft Auto, scrie The Hollywood Reporter.

Filmul, intitulat tot Grand Theft Auto, se va concentra pe conflictul real petrecut între Sam Houser (Radcliffe), preşedinte şi fondator al companiei de jocuri Rockstar Games, şi Jack Thompson, un fost avocat din Miami care a solicitat interzicerea violentului joc la începutul anilor 2000.

Scaunul regizoral a fost deja oferit lui Owen Harris, care a mai regizat anterior Mistfits şi Black Mirror. Filmările producţiei sunt programate să înceapă pe 20 aprilie.

Următorul joc al celor de la Rockstar Games, Grand Theft Auto V, urmează să apară pe 14 aprilie.

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Radcliffe, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 9 aprilie 2015 11:50
Sa cumparati GTA V pentru ca merita , este cel mai bun joc pe care l-am jucat vreodata pe PS3 sau X-Box ;)
AeroX pe 10 aprilie 2015 09:08
Amin!
Mr.Halloween pe 20 mai 2015 20:47
Eu il vreau numai pe PC dar am 32 de biti si pentru joc trebuie 64...
tatucu_alin pe 9 aprilie 2015 22:23
Mai bine ramane la bachete magice si maturi zburatoare.
AeroX pe 10 aprilie 2015 09:08
A avut roluri foarte bune dupa terminarea seriei cu baghete magice si maturi zburatoare. Iar la acestea n-ai cum sa ramai o viata. Astea l-au propulsat ca actor, si chiar unul bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells