Daniel Radcliffe – cel mai bogat vrajitor din Marea Britanie

de Cristina Popov (Joe) - Pro Cinema în 3 Iun 2006
Daniel Radcliffe – cel mai bogat vrajitor din Marea Britanie
Este cel mai celebru vrajitor din Marea Britanie, dar popularitatea sa se intinde in intreaga lume. Daniel Radcliffe este cel mai bogat adolescent din Marea Britanie, averea sa fiind estimata la aproape 30 de milioane de lire sterline. A creat un adevarat fenomen, o isterie mondiala prin personajul caruia i-a dat viata si, cu toate acestea, el este un pusti modest, pentru care celebritatea nu a insemnat o grea incercare. Confesiunile tanarului actor in varsta de numai 16 ani, precum si aspecte ale spectaculoasei sale vieti pot fi urmarite sambata, 3 iunie, de la ora 12:15, la Pro Cinema.
Pe cand avea numai 11 ani, lui Daniel Radcliffe i s-a implinit unul dintre cele mai mari visuri ale sale si a devenit unul dintre cei mai invidiati baieti de pe planeta. Radcliffe, care aparuse inainte in filmul Omul nostru din Panama alaturi de Pierce Brosnan, a fost selectionat dintre cateva mii de tineri pentru a-l interpreta pe Harry Potter. “Dupa ce tatal meu a primit un telefon si a fost informat ca-l voi juca pe micul vrajitor, am plans cu totii”, isi aminteste Radcliffe. "In noaptea aceea l-am trezit din somn pe tatal meu sI l-am intrebat speriat daca nu cumva totul este un vis.
Daniel Radcliffe s-a bucurat foarte mult ca a fost selectionat sa joace rolul lui Harry Potter, desi cand a citit cartile aparute nu i-a placut niciuna. De curand insa tanarul actor a marturisit ca Harry Potter sI Prizonierul din Azkaban este cartea sa favorita.
Desi familiarizat cu platorile de filmare, lui Radcliffe nu i-a fost tocmai usor sa lucreze pentru populara serie de filme. Cand s-a vazut impreuna cu alti 150 de oameni pe platoul de filmare, Daniel a spus ca a fost pur si simplu ingrozit. Insa pe parcurs a reusit sa-si depaseasca emotiile si sa-i surprinda pe toti cu curajul lui. Pustiul in varsta de numai 12 ani a tinut sa realizeze singur mare parte dintre cascadorii, desi unele erau destul de periculoase. Cand s-a destins si mai mult, Daniel a inceput sa se tina de sotii la filmari: a “sterpelit” telefonul mobil al lui Robbie Coltrane si i-a schimbat tot meniul in limba turca si i-a ingrozit pe machiori dupa ce a spart in gura o capsula de vopsea rosie si a spus ca a cazut pe scari. Episodul a starnit furia celor de la departamentul de make-up, care, dupa ce a inteles farsa, l-au fugarit pe Daniel amenintandu-l cu un pistol cu apa.
In afara faptului ca e cel mai bogat pusti din regatul Marii Britanii si singura persona fara sange albastru care are expus portretul la National Portrait Gallery, Daniel Radcliffe este un adolescent cat se poate de normal. Nascut in zodia Leului, Daniel este foarte hotarat in tot ceea ce face. Canta la chitara electrica si ar vrea sa devina un cantaret celebru, participa la actiuni de binefacere si lupta impotriva drogurilor. Ca orice pusti insa, este ferm convins de existenta fantomelor, are probleme cu sculatul de dimineata si nu-si face ordine in camera.
In ciuda celebritatii de care se bucura, Daniel are probleme in a-si face o prietena. “Sunt prea timid”, crede Radcliffe, “si nu stiu cum sa le abordez! Pana acum am folosit tot felul de platitudini de genul – e liber locul de langa tine? Ce draguta esti! La care mi se raspunde – va fi liber si locul meu daca nu ma lasi in pace!”  Nereusitele amoroase ale lui Daniel pot fi puse insa si pe seama faptului ca are standarde foarte ridicate. El a recunoscut ca o place foarte mult pe Nicole Kidman si ca ar putea sa o sarute mult mai bine decat au facut-o multi dintre partenerii ei de platou.
Insa cum Daniel Radcliffe este un mic vrajitor, s-ar putea ca toate aceste probleme ale sale sa dispara ca prin farmec!
Taguri:  Daniel Radcliffe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells