Daniel Radcliffe nu îl mai vrea pe Harry Potter

de Ştefan Dobroiu în 18 Mar 2022
Actorul răspunde zvonurilor conform cărora s-ar pregăti un nou film, Harry Potter and the Cursed Child

Daniel Radcliffe, actor cunoscut în lumea întreagă după ce l-a interpretat pe Harry Potter timp de mai bine de un deceniu în popularele ecranizări Warner Bros. după romanele lui J.K. Rowling, nu este deloc interesat să revină în universul fictiv Wizarding World.

Actorul a declarat pentru The New York Times că nu are nicio intenţie să îl interpreteze din nou pe vrăjitorul creat de Rowling. Aşteptările fanilor legate de o ecranizare a piesei de teatru Harry Potter and the Cursed Child, scrisă de Jack Thorne după o poveste creată în colaborare cu Rowling, au crescut după ce regizorul Chris Columbus, care a regizat primele două filme ale francizei, a declarat că abia aşteaptă să îi revadă pe ecran pe Radcliffe, Emma Watson şi Rupert Grint. Acţiunea din piesă are loc la aproape două decenii după evenimentele din ultima carte, când Harry Potter lucrează la Ministerul Magiei, iar fiul său, Albus Severus Potter, îşi începe cursurile la Hogwarts.

Desigur, declaraţia lui Radcliffe poate fi doar un mijloc de a determina studiourile Warner să "condimenteze" un eventual onorariu. Actorul este de fapt singurul din trio-ul original care chiar a reuşit să înainteze în carieră. În prezent Radcliffe îl interpretează pe "Weird Al" Yankovic în Weird: The Al Yankovic Story, un film biografic despre viaţa cântăreţului cunoscut pentru parodiile muzicale precum "Eat It", parodie după mai cunoscutul "Beat It" al lui Michael Jackson. Sunt voci care spun că acest film i-ar putea deschide calea lui Radcliffe spre primele premii importante din carieră. Actorul va mai apărea anul acesta şi în ceea ce se anunţă una dintre cele mai distractive premiere ale anului, The Lost City, în care interpretează rolul negativ.

Exploreaza subiecte similare:

The Lost City, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Chris Columbus

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells