De Crăciun, RomâniaFilm oferă celor mici un film gratuit

de Cinemagia în 19 Dec 2010
De Crăciun, RomâniaFilm oferă celor mici un film gratuit

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de mare bucurie şi încântare pentru cei mici şi mari deopotrivă, fapt pentru care RomâniaFilm prezintă la cinematograful Patria din Bucureşti, în data de 22 decembrie 2010, la ora 10:00, pentru copii, părinţi şi bunici, vizionarea gratuită a filmului Cum să îţi dresezi dragonul / How to Train Your Dragon.

Cum să îţi dresezi Dragonul îl are în centrul acţiunii pe adolescentul Hiccup (voce Jay Baruchel), fiul unui important căpitan viking, Stoick cel Mare (voce Gerard Butler). Ajuns la vârsta la care trebuie să-şi dovedească bărbaţia, Hiccup porneste spre insula Berk pentru a prinde primul său pui de dragon. Daca nu o face, băiatul va fi izgonit din trib şi va fi lăsat să moară în periculoasele ţinuturi nordice.Spre deosebire de vigurosul lui verişor Snotface Snotlout (voce Jonah Hill), care visează să devină seful clanului de vikingi şi care captureaza un dragon de talie mare, Hiccup prinde un dragon rănit, pipernicit şi fără dinţi, cu care se imprieteneşte în loc să îl omoare şi care îl provoacă să privească lumea dintr-un punct de vedere complet diferit.

Cei prezenţi la evenimentul de la Cinema Patria vor avea parte şi de un spectacol de teatru de improvizaţie susţinut de Improvisneyland.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Moş Crăciun va oferi daruri primilor 2000 de copii prezenţi la eveniment.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells