Demi Moore, spitalizată în urma abuzului de medicamente

de Cristina Grigore în 25 Ian 2012
Demi Moore, spitalizată în urma abuzului de medicamente

Actriţa Demi Moore a fost transportată de urgenţă la spital în luni noapte, iar cauza pare să fi fost abuzul de medicamente, scrie TMZ.

Potrivit unui reprezentant al acesteia, actriţa a fost mutată ulterior într-un centru de tratament, la cererea sa, pentru a primi ajutor de specialitate în urma extenuării fizice şi psihice de care suferă: „Din cauza stresului ce i-a afectat viaţa în ultima vreme, Demi a ales să ceară ajutor de specialitate pentru oboseala cronică pe care o acuză şi pentru a-şi îmbunătăţi, per total, sănătatea. Îşi doreşte să se facă bine cât mai repede şi este recunoscătoare pentru susţinerea venită din partea familiei şi prietenilor”.

Divorţul actriţei de 49 de ani este una din cauzele epuizării acesteia. Despărţirea de partenerul său, actorul Ashton Kutcher, a ţinut prima pagină a tabloidelor spre sfârșitul anului trecut, cauza despărţirii reprezentând-o infidelitatea acestuia. Demi şi Ashton au fost căsătoriţi şase ani.

În urma internării sale, Moore a renunțat la scurta apariţie pe care urma să o aibă în filmul biografic Lovelace, despre viaţa fostului star al filmelor pentru bărbaţi Linda Lovelace, unde urma să o interpreteze pe activista feministă Gloria Steinem.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 25 ianuarie 2012 14:35
Come to papa !!! [the devil]
Gebeleizis pe 26 ianuarie 2012 06:05
Ce a fost Demi Moore, si unde a juns acum.
alex_il_fenomeno pe 27 ianuarie 2012 17:39
se pare ca actrita se resimte ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells