Die Hard 6 se va concentra asupra lui John McClane, iar noul titlu o confirmă

de Cristina Grigore în 4 Sep 2018
Filmul va începe producţia în câteva luni, după unele completări şi ajustări aduse scenariului

Următorul film din seria Die Hard a primit un titlu oficial, un indicator al abordării ceva mai diferite a producătorilor pe acest final de franciză de acțiune. Prezentată inițial drept Die Hard: Year One, pelicula a rămas acum doar la McClane, scrie EmpireOnline.com, care a stat de vorbă cu producătorul Lorenzo Di Bonaventura.

„Este destul de clară intenţia noastră după titlul anunţat oficial – McClane. Vrem să vă pese de personaj şi să vă implicaţi emoţional în povestea lui mai mult ca până acum”, a spus el.

Scenariul noului Die Hard este în mare parte o poveste de origine, în care Bruce Willis revine la personajul ce i-a marcat cariera, însă alături de sexagenarul erou de aventură vom vedea şi versiunea mai tânără a acestuia, un McClane ce abia începe goana după infractori pe străzile din New York. Bonaventura a subliniat însă că va exista un echilibru între cele două versiuni ale personajului.

„Nu ştiu cum s-ar putea face un film Die Hard fără Bruce Willis”, a explicat. „S-a crezut că în acest film el nu va conta foarte mult, dar acest lucru nu este deloc adevărat. Vom explora perioada în care personajul se afla la 20 de ani. Însă la fel de mult ne vom axa şi pe versiunea sa de 60 de ani.”

Realizatorii au anunţat că filmul va începe producţia în câteva luni, după unele completări şi ajustări aduse scenariului. Nu a fost încă anunţat actorul care îl va juca pe tânărul John McClane.

 

Exploreaza subiecte similare:

Bruce Willis, Die Hard

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 4 septembrie 2018 15:03
O viitoare realizare a seriei "Die Hard" suna extraordinar, iar un nou film in care apare simpaticul personaj John McClane, in interpretarea superactorului Bruce Willis, e perfect.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells