Două avanpremiere săptămâna viitoare la Băneasa Drive-in Cinema: Gamer şi Funny People

15 Sep 2009
Două avanpremiere săptămâna viitoare la Băneasa Drive-in Cinema: Gamer şi Funny People

În săptămâna 21-27 septembrie, Băneasa Drive-in Cinema a pregătit două avanpremiere: Gamer şi Funny People. Thriller-ul Jocul supravieţuirii şi comedia Tipi simpatici vor rula în avanpremieră miercuri şi joi la Băneasa Drive-in Cinema

Gamer va putea fi vizionat miercuri şi sâmbătă de la ora 20:30 la Băneasa Drive-in Cinema, iar joi şi vineri de la 23:30. Funny People, cel mai recent film al lui Adam Sandler va rula joi, vineri şi duminică de la ora 20:30 şi miercuri şi sâmbătă de la ora 23:30.

Filmul The Ugly Truth poate fi vizionat săptămâna viitoare, luni şi marţi, de la ora 20:30 şi duminică de la ora 23:30.

Luni, prima zi din săptămână, este ziua maşinilor albe la Băneasa Drive-in Cinema, când şoferii vor primi câte un popcorn mediu gratis. Aşadar, cei care ştiu că maşinile se potrivesc descrierii sunt aşteptaţi în fiecare luni la Băneasa Drive-in Cinema.

Vineri şi sâmbătă echipa Clin vine să se asigure că vezi filmele în cele mai bune condiţii - parbrizul maşinii va fi curăţat, iar cei prezenţi vor primi şerveţele umede pentru curăţarea ochelariilor. În plus, la final de săptămână, cei care vin la film de la ora 20:30 şi vor cumpăra înaintea începerii filmului o Coca Cola Zero vor mai primi o doză de 250 ml cadou, iar cei care vor dori de la ora 23:30 să vină la Băneasa Drive-in Cinema vor primi o cafea din partea casei.

Băneasa Drive-in Cinema are o capacitate de peste 300 de maşini şi un ecran imens, de 23.5 metri lungime şi 10 metri înălţime. Filmul va fi proiectat pe peretele Băneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor în cele mai bune condiţii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta când se află în interiorul cinematografului.

Câteva dintre avantajele Drive-in Cinema:

· Poţi să vorbeşti, comentezi şi să discuţi în timpul filmului!

· Părinţii le pot traduce celor mici fără a-i deranja pe cei din jur.

· Volumul sonor al filmului este ales de fiecare.

· Poţi să stai relaxat pe scaunul maşinii tale!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells