Doua fete frumoase si proiectele lor: Nicole Kidman si Jessica Biel

9 Aug 2006
Doua fete frumoase si proiectele lor: Nicole Kidman si Jessica Biel
The Hollywood Reporter anunta ca Nicole Kidman a semnat contractul pentru a juca rolul personajului negativ, Dna. Coluter, in The Golden Compass. Intre timp, Jessica Biel a primit rolul hamburgherului dintre sandwich-ul Adam Sandler/Kevin James in filmul I now pronounce you Chuck and Larry.
The Golden Compass este adaptarea produsa de New Line Cinema dupa prima parte a trilogiei best seller a lui Philip Pullman His Dark Materials. Dakota Blue Richards a primit deja rolul Lyra, o fata care descopera ca este in centrul unei conspiratii monstruoase, si ca soarta multor copii depinde de actiunile ei. Ea porneste intr-o calatorie catre Polul Nord pentru a-si salva cel mai bun prieten si pe drum intalneste fiinte metamorfe, vrajitoare si o gramada de alte personaje din alta dimensiune. Kidman va fi Dna. Coulter, o profesoara sinistra, pasionata de baluri de caritate, care are un trecut misterios si o legatura secreta cu Lyra.
Dennis Dugan (Happy Gilmore) regizeaza Chuck and Larry, care va fi produs de Shady Acres si Happy Madison. Chuck spune povestea a doi pompieri heterosexuali (Sandler si James) care pozeaza drept un cuplu gay casatorit pentru a se califica la capitolul beneficii pentru partenerii de viata din cadrul departamentului in care lucreaza. Jessica Biel (foto) va fi avocata care ii reprezinta pe cei doi in procesul care se isca din aceasta situatie, si de care se va indragosti personajul lui Sandler. Comedia va incepe filmarile pe 31 august.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells