Dragoste, spargeri si umor

16 Iul 2004
Dragoste, spargeri si umor
O noua comedie, in stilul inconfundabil al fratilor Coen, soseste in acest weekend pe ecranele noastre.
The Ladykillers - Cum scapam de Coana Mare? il are in rolul principal pe Tom Hanks si este un remake al comediei clasice din 1955, cu Alec Guinness si Peter Sellers.
Filmul abunda in momente comice, iar Tom Hanks face, ca de obicei, un rol memorabil (intrezarim oare o noua nominalizare la Oscar?). Nu-i putem uita nici pe Tzi Ma, in rolul Generalului, Marlon Wayans (unul din trasnitii frati Wayans, creatorii succesului Scary Movie) si, bineinteles, nici pe Stephen Root (la fel de bun ca in News Radio!) in rolul sefului afurisit.
Va recomand sa vedeti acest film, fie ca sunteti sau nu fan al fratilor Coen, pentru ca va veti distra cum nu ati mai facut-o de mult, la o comedie neagra, realizata exemplar!
Cea de-a doua premiera a saptamanii este Legile Atractiei / Laws of Attraction cu Pierce Brosnan si Julianne Moore. O comedie despre avocati, dragoste, si ce se intampla cand doi rivali din tribunal, ajung iubiti... belelele se tin lant... si acasa si in sala de judecata!
O comedie care mi-a adus aminte de Ally McBeal, cu replici haioase, care merita vazuta in primul rand pentru cei doi actori principali, dar si pentru coloana sonora sau situatiile amuzante in care sunt pusi "avocatii rivali".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells