Dwayne Johnson găteşte o mână de om în noua imagine din Pain and Gain

de Cristina Grigore în 28 Apr 2012
Dwayne Johnson găteşte o mână de om în noua imagine din Pain and Gain

Are privire de dur şi înfăţişare pe măsură, iar bucata de carne pe care o vedem înfiptă în furculiţa sa pentru grătar nu-i îndulceşte deloc imaginea. Noua fotografie vine de pe platourile de filmare ale lui Pain and Gain, pelicula de acţiune a lui Michael Bay şi-l are drept protagonist pe Dwayne Johnson, unul dintre actorii principali ai filmului.

Nu ştim încă cum se va integra imaginea în povestea lui Pain and Gain, în care doi culturişti din Florida scapă de sub control un plan de răpire şi răscumpărare, însă lucrurile par să se complice înfricoşător de mult dacă judecăm după mâna de om pe care o găteşte The Rock.

Mark Wahlberg, partenerul lui Johnson în această producţie, nu va avea probabil, de obiectat în ceea ce priveşte materia primă folosită în loc de friptură, însă detectivul particular care se află pe urmele lor (îl vom vedea în rol pe Ed Harris) e pregătit să le ceară socoteală pentru neobişnuita alegere de meniu. Filmul, o comedie neagră, are la bază fapte reale documentate de un jurnalist de investigaţie al Miami New Times, Pete Collins. Scenariul le aparţine lui Christopher Markus şi Stephen McFeely, iar lansarea filmului – menit să aducă ceva variaţie în proiectele regizorului şi realizat cu un buget de doar 25 de milioane de dolari după megaproducţia Transformers – este programată pentru primăvara anului viitor.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 28 aprilie 2012 11:40
Pare interesant.
xerses pe 28 aprilie 2012 13:22
Din imagine pare foarte convingator....
alex_il_fenomeno pe 17 mai 2012 17:24
sigur va fi o productie de actiune geniala !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells