Dwayne Johnson: noi proiecte

de Ştefan Dobroiu în 10 Mai 2013
Ce face fostul The Rock după Furios şi iute 6?

La mai bine de un deceniu de la apariţia sa în Scorpion King, Dwayne Johnson a devenit unul dintre cei mai ocupaţi actori de la Hollywood. L-am văzut recent în G.I. Joe: Represalii, iar de vinerea trecută este pe ecrane cu Pain & Gain/Trage tare şi te scoţi. Luna nu se termină înainte de a-l vedea în acţiune în Furios şi iute 6, film considerat un succes sigur la încasări. Să vedem ce mai pregăteşte actorul pentru următorii ani.

Sunt mari şanse ca următorul său proiect să fie Furios şi iute 7, pentru care producţia ar trebui să înceapă cât mai curând, căci data de premieră a fost deja fixată pentru la anul. Producătorii spun că aventurile din premiera din 24 mai şi cele din sequel sunt strâns legate, deci probabil că vom şti mai multe despre subiect la sfârşitul lunii. În orice caz, este cert că Johnson revine în rolul agentului Hobbs, care ştie că uneori trebuie să facă echipă cu tipii "răi" (adică Vin Diesel şi Paul Walker) pentru a pune mâna pe tipi cu adevărat răi.

Un film cu miză mare pentru Johnson este Hercules: The Thracian Wars. Actorul nu a avut până acum niciun mare succes în care să "reziste" singur pe ecran. A fost întotdeauna înconjurat de alţi actori populari, ca în seria Fast Five, în G.I. Joe: Retaliation şi Pain & Gain. Filmul inspirat de invincibilul semizeu din legendele Olimpului va evalua potenţialul actorului într-un mod inedit, aruncându-l singur pe ecran şi verificând dacă poate ţine pe umeri un blockbuster.

Pentru noi Hercules: The Thracian Wars este cu atât mai interesant cu cât acţiunea îl aduce pe Hercule în Tracia, ceea ce înseamnă că vom revizita teritoriul antic al Bulgariei şi sudului României de astăzi. Pentru lumea largă vor conta mai degrabă luptele din film, dar şi destinul personajului, căci benzile desenate omonime de la baza filmului brodează pe tema "destinului de care nu te poţi eschiva", conform autorului Steve Moore.

Sunt zvonuri care îl leagă pe Dwayne Johnson şi de Arabian Nights, o revizitare cu buget gigantic a poveştilor din 1001 de nopţi. Actorul ar trebui să-l interpreteze pe Sinbad, care face echipă cu Ali Baba, Aladdin şi alte personaje celebre pentru a o salva pe Şeherezada de furia unui vizir malefic.

Ar putea reveni la comedie în Dan Mintner: Badass for Hire, în care ar trebui să interpreteze un forţos din zilele noastre, dar cu mentalitatea anilor '80. Bineînţeles, eroul va intra într-o mulţime de buclucuri. Este dorit şi în Journey 3: From the Earth to the Moon, a treia parte a seriei de succes ce a debutat în 2008, dar şi în Marco Polo, a Young Man in Love, film ce porneşte de la călătoriile reale ale lui Marco Polo, trăgându-le pe teritoriul fantasy.

Un rol cu adevărat important ar putea fi cel din filmul biografic încă fără titlu despre viaţa lui Charley Pride. Jucător de baseball, soldat şi apoi vedetă a muzicii country, Pride a fost unul dintre puţinii cântăreţi de culoare cu succes într-un gen destinat vocilor caucaziene.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, G.I. Joe: Retaliation, Pain & Gain, Fast & Furious 6, Hercules: The Thracian Wars, Arabian Nights, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ovidiu239 pe 10 mai 2013 14:19
Pai Rocky trebuie sa se mai ocupe putin si de wrestling, daca nu in anul asta, la inceputul anului viitor sigur...
coco_mafya pe 11 mai 2013 21:48
cu siguranta o fa face,macar pt fani si spectacol,chiar ii este dor de ring.
alex_il_fenomeno pe 18 iunie 2013 19:51
Un actor ambitios. Ma bucur sa vad ca ne asteapta atatea productii noi de la el pe viitor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells