Dwayne Johnson promite că noul film Jumanji va conţine un omagiu adus lui Robin Williams

de Cristina Grigore în 12 Mai 2016
„Dragostea pe care i-o port este nemărginită”, a declarat, online, starul

Anunţată recent de către Dwayne Johnson, relansarea filmului Jumanji, un film de referinţă pentru genul fantastic de aventură al anilor ’90, va conţine un omagiu adus lui Robin Williams, interpretul protagonistului original, Alan Parrish. Starul lui Furious 6, care va produce noul Jumanji, a postat pe contul său de Twitter un lung mesaj în care asigură fanii de respectul şi admiraţia faţă de regretatul actor (decedat în 2014, pe 11 august) şi de faptul că „Alan Parrish va avea întotdeauna locul său în universul Jumanji, unde va fi imortalizat în cel mai cinstit şi admirabil mod cu putinţă”.

„Cred că Robin se uită de acolo, de sus şi râde, amintindu-şi prima noastră întâlnire din culise, când eu, copleşit de emoţia de a afla în faţa unei celebrităţi, abia legam, ca un idiot, două cuvinte. Dar el m-a calmat imediat cu un zâmbet şi râsul acela al lui. Dar asta este o poveste pentru altă dată…”, a mai scris „The Rock”.

El a dezvăluit, de asemenea, un detaliu legat de scenariu - care va conţine cinci personaje, nu trei, ca în filmul original (alături de Williams s-au afalt Bradley Pierce şi Kristen Dunst) – şi a asigurat, încă odată fanii acestuia că vor avea parte de „ceva minunat, de care se va bucura întreaga familie”.

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, actor, Jumanji, Robin Williams

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells