Dwayne Johnson va beneficia de un spin-off după Fast and Furious 6

de Cristina Grigore în 21 Mar 2013
Personajul său va fi dezvoltat pentru a fi introdus pe marile ecrane înaintea lui Fast and Furious 7

Sfârșitul lunii mai va aduce pe marile ecrane cel de-al șaselea film al seriei Fast and Furious, iar studiourile Universal nu au de gând să pună prea curând punct celebrei francize. În vreme ce scenariul celui de-al șaptelea film este deja în lucru, s-a lansat și ideea unui spin-off care să îl aibă în centru pe Luke Hobbs, agent al Serviciului Diplomatic de Securitate American (DSS), interpretat de Dwayne Johnson.

Potrivit declarației făcute de Johnson pentru Empireonline.com, intenția celor de la Universal este de a lansa spin-off-ul înainte de Fast and Furious 7. ”Vom continua să construim acest personaj și să îl transformăm într-unul central. Sigur, abia aștept să se întâmple asta”, a menționat The Rock.

Spin-off-ul va oferi unor noi actori posibilitatea de a se alătura francizei. S-a vehiculat anterior că Jason Statham va juca partitura villain-ului din Fast and the Furious 7, iar alături de el se vor afla și unele personaje din Tokyo Drift.

Exploreaza subiecte similare:

The Fast and The Furious, Fast & Furious 6, Dwayne Johnson, Jason Statham, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 21 martie 2013 10:37
prea tare,cu siguranta noi fani suntem innebuniti sa vedem noile producti dar si viitoarele cat mai repede pe ecranele cinematografice!
AndreBlack pe 21 martie 2013 16:36
Cat ma bucura stirea asta . Oricum mai e mult pana atunci . Sunt curios cine o sa joace din Tokyo Drift , sper sa joace din nou Lucas Black .
alex_il_fenomeno pe 3 aprilie 2013 13:21
Cu el cred ca seria Fast and Furious ar creste substantial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells