Ea va fi actriţa din primul spin-off Star Wars?

de Cristina Grigore în 4 Feb 2015
Tatiana Maslany (Orphan Black) şi Rooney Mara (Girl With the Dragon Tattoo) sunt alte două nume legate de această producţie

Primul film din seria de proiecte ale Disney a căror acţiune este plasată în universul Star Wars, dar care nu au legătură directă cu seria, sau cu noua trilogie,va fi cel regizat de Gareth Edwards (Godzilla).

Deşi momentan nu se ştiu prea multe despre acest spin-off, producătorii sunt pe cale să aleagă zilele acestea actriţa din rolul central feminin al producţiei, un singur nume aflându-se în topul preferinţelor acestora. Conform informaţiilor obţinute de TheHollywoodReporter.com, este vorba despre Felicity Jones, nominalizata la Oscar pentru rolul central din The Theory of Everything (a jucat însă şi într-un blockbuster de franciză – Felicia Hardy în the Amazing Spider-Man 2).

Alte două actriţe, Tatiana Maslany (Orphan Black) şi Rooney Mara (Gril With the Dragon Tattoo), au fost menţionate în legătură cu un rol în viitorul spin-off Star Wars, însă nu este clar deocamdată pentru ce rol au fost solicitate.

Scenaristul Chris Weitz (About A Boy) va lucra alături de Edwards la această producţie.

Exploreaza subiecte similare:

Felicity Jones, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 4 februarie 2015 09:32
Rooney Mara imi place insa pe cealalta nu prea o stiu , vom vedea cum se vor descurca
JohnnyAddams pe 4 februarie 2015 16:14
Tatiana Maslany e extraordinara, una dintre cele mai talentate actrite ale momentului. Ceea ce face in Orphan Black e de nedescris. Imi plac si Rooney si Felicity. Nu stiu daca Tatiana si Rooney vor mai face parte din productie, dar mi-as dori ca Tatiana sa primeasca aprecierea pe care o merita.
edi_ben pe 4 februarie 2015 17:44
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: eduard_al_13@yahoo.com

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells