Eddie Murphy revine alaturi de Cuba Gooding Jr.

26 Mai 2006
Eddie Murphy revine alaturi de Cuba Gooding Jr.
Eddie Murphy – care lucreaza la revenirea sa pe marile ecrane, dupa ce rolul secundar din Dreamgirls l-a adus iarasi in atentia producatorilor – l-a invitat pe Cuba Gooding Jr., atins si el de un con de umbra in ultima vreme, sa-i fie partener in comedia Norbit.
Castigatorul premiului Oscar Gooding Jr. (Jerry Maguire) a jucat numai in filme obscure, care ajung sa adune praf pe rafturile magazinelor de inchiriat casete video sau DVD-uri: Dirty, Boat Trip, End Game sau The Fighting Temptations.
Murphy si Gooding Jr. au mai jucat impreuna in comedia Coming to America (1988), film in care Cuba era un tanar care este coafat de o gasca la inceputul filmului, iar Murphy interpreta inca vreo trei alte personaje pe langa cel al printului african Akeem, venit in America sa-si gaseasca aleasa inimii in cartierul Queens.
In noua comedie vor mai juca si Marlon Wayans, Thandie Newton, Eddie Griffin si Terry Crews.
Crews a divulgat putin din scenariu: "Eddie [Murphy] joaca un tip casatorit cu cea mai nesuferita femeie din lume. Si el joaca rolul sotului si al sotiei, ceea ce e o nebunie!" El o va face geloasa pe sotia sa, deoarece se simte atras de personajul sexy, ce va fi interpretat de Thandie Newton.
"Cred ca nimeni nu se asteapta sa vada ceea ce vor vedea!" ne avertizeaza Crews.
Taguri:  Eddie Murphy

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells