Editura RAO va prezinta seria <i>Amurg</i>, un fenomen ce a facut milioane de fani in intreaga lume!

9 Nov 2008
Editura RAO va prezinta seria <i>Amurg</i>, un fenomen ce a facut milioane de fani in intreaga lume!

Isabella Swan nu are parte de prea multa distractie de cand s-a mutat din insorita Arizona in Forks, un orasel in care ploua mai tot timpul. Dar viata ei ia o intorsatura total neasteptata cand Bella se indragosteste de chipesul si misteriosul Edward Cullen, despre care colegii spun ca ar fi... vampir! Edward este la randul lui atras de Bella, dar si de mirosul sangelui ei, asa ca fiecare apropiere de iubita lui e in acelasi timp o placere si un chin teribil: daca Edward isi pierde capul un moment, Bella isi pierde viata..

* Titluri vandute in peste 25 de milioane de exemplare; peste 100 de site-uri create de fani; carti traduse in 37 de limbi (printre care vietnameza si chineza), ecranizare ajunsa pe primul loc in box office-ul american; 30 de saptamani pe locul 1 in topul New York Times Bestselling series; 75 de saptamani pe lista USA Today; 5 saptamani pe primul loc in lista NYT; recomandarea New York Times Editor’s Choice; „cea mai buna carte a anului” – Publishers Weekly; „cea mai buna carte a deceniului” – Amazon; prezenta in Top 10 al cartilor pentru tineri realizat de Booklist

Popularitatea de care se bucura aceasta poveste se poate masura si in cifre. Ecranizarea volumului Amurg a avut premiera in Statele Unite la sfarsitul lunii trecute. Incasarile au ajuns, in prima saptamana de la lansarea in cinematografe, la peste 70,6 milioane de dolari. Casa de productie Summit Entertainment a anuntat deja ca lucreaza la urmatorul film, realizat dupa cel de-al doilea volum al seriei, Luna noua.

Numit «raspunsul Americii la Harry Potter», fenomenul Amurg s-a raspandit in toata lumea, inclusiv in Romania, iar Amurg e vazuta drept noua carte-cult a adolescentilor de pretutindeni. Succesul deosebit de care s-au bucurat in Romania primele doua carti din serie, Amurg si Luna noua, e confirmat de epuizarea primului tiraj si necesitatea retiparirii acestor romane.

Editura RAO pregateste pentru 2009 volumele care continua seria si aduc deznodamantul povestii de dragoste nascute intre o o adolescenta si un vampir.  

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells