El e antagonistul din John Wick 2

de Cristina Grigore în 27 Oct 2015
Common (Smokin’ Aces, Selma, Hell on Wheels) îi va face probleme lui Keanu Reeves într-o nouă aventură plină de adrenalină

Producţia lui John Wick 2 este pe cale să înceapă în această săptămână, motiv pentru care realizatorii se grăbesc să completeze distribuţia filmului. Unul din rolurile cheie din film a mers recent spre Common, actorul din  Smokin’ Aces, Selma, Hell on Wheels (fostul rapper a câştigat un Oscar pentru cântecul de pe coloana sonoră din Selma), scrie Deadline.com.

Common va fi antagonistul principal al filmului, capul securităţii unei organizatii mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, va reveni în sequel şi Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreţie ajutor comunităţii asasinilor. Alţi actori din filmul original nu au fost deocamdată confirmaţi. Nu s-a specificat nici dacă au mai fost incluse în scenariu şi alte personaje noi. În scaunul regizoral al producţiei va sta tot Chad Stahelski.

Common va apărea anul viitor în Suicide Squad, drept Tattooed Man.

John Wick a fost unul din succesele neaşteptate ale anului trecut şi i-a adus lui Reeves unele dintre cele mai strălucite comentarii ale criticilor din carieră. Filmul a obţinut aproape 78 de milioane de dolari în toată lumea, la un buget de producţie de numai 20 de milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Common, Keanu Reeves, John Wick 2, John Wick, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells