Elle Fanning, frumoasa adormită din Maleficent

de Cristina Grigore în 9 Mar 2012
Elle Fanning, frumoasa adormită din Maleficent

A primit o mulţime de aprecieri din partea criticilor după apariţiile sale din filmul Sofiei Coppola, Somewhere şi cea din Super 8, thriller-ul SF al lui J.J. Abrams. Simpatica Elle Fanning este una din tinerele speranţe ale Hollywood-ului, iar ascensiunea sa pe scara popularităţii pare a fi una constantă. Potrivit site-ului Twitch, Fanning a fost aleasă recent în rolul prinţesei adormite din Maleficent, filmul în care Angelina Jolie deţine rolul principal.

Fanning, în vârstă de doar 14 ani, va intra astfel în pielea suavei şi vulnerabilei prinţese Aurora, cea pe care vrăjitoarea cea rea o condamnă la somn veşnic. După mai mulţi ani de amânări şi pierderea regizorului (Tim Burton) producţia lui Maleficent pare în sfârşit a intra în linie dreaptă. În urmă cu o lună, Jolie confirma că adaptarea live-action a cărei poveste va fi spusă din punctul de vedere al vrăjitoarei va fi următorul său proiect.

Cele două actriţe vor urma indicaţiile regizorale ale lui Robert Stromberg (s-a ocupat de efectele speciale din Pirates of the Caribbean iar acesta este debutul său în regie). Iniţial, la cârma peliculei fusese anunţat cineastul Tim Burton, care a renunţat din cauza altor obligaţii de lucru.

Elle Fanning lucrează acum la Bomb, un film a cărui acţiune este plasată la mjiloc de secol XX, despre două adolescente britanice, iar printre proiectele sale viitoare se numără A Pure LIfe, o comedie în care va juca şi Vera Farmiga dar şi Vivaldi, o biografie a anilor de început ai celebrului compozitor.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 9 martie 2012 12:32
E cam tanara pt asa rol
mym pe 9 martie 2012 12:52
sora ei a inceput inca mai devreme, dar cum arata fetele de 14 ani din ziua de azi cred ca e potrivita
Bayard pe 9 martie 2012 15:22
Nu putem generaliza, eu am vazut-o in Super 8, cum sa joace rolul unei printese, care e salvata de un print si se casatoresc? :)
Han_Solo pe 9 martie 2012 13:25
" iar printre proiectele sale viitoare se numără A Pure LIfe, o comedie în care va juca şi Vera Farmiga dar şi Vivaldi" adica sa inteleg ca insusi Vivaldi va aparea in film?
xerses pe 9 martie 2012 14:57
Cu siguranta va confirma si in urmatoarele proiecte....
alex_il_fenomeno pe 14 martie 2012 16:30
sa vedem ce va reusi sa faca prin aceasta prestatie .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells