Emilia Clarke nu este împotriva scenelor nud

de Cristina Grigore în 17 Sep 2015
„Dacă se încadrează bine în povestea filmului, sunt de acord cu scenele nud”, a arătat starul lui Game of Thrones

Emilia Clarke a ţinut să-şi clarifice poziţia în ceea ce priveşte disponibilitatea sa pentru scenele nud. După unele afirmații controversate recent lansate, în care acuza „nuditatea de dragul nudităţii, doar pentru a atrage publicul”, actrița a postat pe contul de Instagram o explicaţie, şi a arătat că vorbele sale au fost scoase din context.

„Un jurnalist m-a urmărit la o petrecere pentru a mă întreba ceva legat de emanciparea femeilor, după care a ales să mă citeze scoțând din context vorbele mele, deși nu am fost de acord ca el să-mi exploateze astfel răspunsurile. Așa că simt acum, măcar pentru posteritate, să mă folosesc de această ocazie pentru a clarifica lucrurile”.

„Într-o dramă, dacă o scenă nud ajută în desfășurarea poveștii, sau este filmată într-un mod ce dezvăluie mai multe despre un personaj, consider că este perfect în regulă și o filmez. Uneori este nevoie de unele scene explicite pentru ca povestea/personajele să capete un sens, cum a fost cazul în Westeros”, a explicat Clarke.

„Dacă este însă vorba despre o scenă în care se cere nuditate fără vreun scop anume – altul decât atragerea publicului – atunci vorbesc cu regizorul pentru a o face mai subtilă. În ambele cazuri, ca o Mamă a Dragonilor ce mă aflu, dețin controlul”, a mai spus actrița.

Oona Chaplin, fostă colegă a lui Clarke pe platoul de filmare al lui Game of Thrones,  afirma în urmă cu doi ani - făcând pe ocolite referire la interpreta lui Daenerys Targaryen - că după primele două sezoane ale serialului aceasta a refuzat să mai apară nud.

„Vreau să fiu recunoscută după talentul meu actoricesc, nu după sânii mei”, spunea atunci Clarke. Ea a arătat însă că nu are o problemă cu nuditatea: „Chiar mă simt confortabil fără haine. Aşa că – dacă mi se cere, iată ce spun: ‘Hai să filmăm, sunt goală, nu e nicio problemă’”.

Exploreaza subiecte similare:

Emilia Clarke, Game of Thrones, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 17 septembrie 2015 10:43
La cat de buna e, e si normal ca vrea sa filmeze nud.
Han_Solo pe 17 septembrie 2015 11:42
La cat de bune e, e si normal ca ca sa vrem ca ea sa filmeze nud indiferent de scena, chiar si asa fara rost nu m-ar "deranja" prea tare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells