Eva Herzigova se simte în România ca acasa

9 Iun 2003
Bucurestiul si Buftea sunt de cîteva zile douã dintre cele mai invidiate locuri de pe mapamond. Eva Herzigova, una dintre cele mai frumoase femei din lume a sosit în Romania pentru o sedere prelungitã dedicatã filmãrii la superproductia “Modigliani”, coprodusã de Mediapro Pictures si realizatã în Studiourile Mediapro. Faimosul fotomodel, unul dintre cei mai bine cotati ai momentului, va interpreta rolul Olgãi, una dintre sotiile lui Picasso, rivalul de moarte al lui Modigliani.

Superba cehoaicã nãscutã în micutul sat Litvinov a surprins pe toatã lumea încã din primele momente ale sosirii sale pe aeroportul Otopeni prin atitudinea sa prietenoasã. Eva nu si-a cenzurat nici o clipã vreun zîmbet si a rãspuns la toate întrebãrile celor din Studiourile de la Buftea. Îmbrãcatã nesofisticat, dar chic, Eva a vizitat apoi platourile de filmare, unde a discutat cu membri echipei de productie detalii legate de film. Herzigova, care a debutat în cinematografie alãturi de Gerard Depardieu în filmul “Guardian Angels”, realizat în 1998, a fost vizibil emotionatã la întîlnirea cu Andy Garcia, actorul principal din “Modigliani”.

Echipa de filmare a fost la rîndul ei sedusã de farmecul divei care s-a conversat cu interlocutorii sãi deopotrivã în englezã, francezã, dar si în italianã, cu membri departamentului Hair & Make-up, care s-au convins încã o datã dacã mai era nevoie cã fosta imagine Wonderbra a fost alegerea perfectã pentru a-i da viatã Olgãi.

Dupã ce si-a încheiat programul oficial din prima sa zi la Buftea, Eva a plecat spre Bucuresti. Cehoaica a fost profund impresionatã de obiceiul multor oameni de a-si face cruce în momentul în care trec prin fata unei biserici. România îi aminteste puternic de Cehia, motiv pentru care ea se simte deja ca acasã.

Eva este înnebunitã dupã bucãtãria frantuzeascã, italieneascã si japonezã. Probabil cã lista se va îmbogãti, dupã ce va încerca si mîncarea traditionalã româneascã. Printre pasiunile Evei se mai numãrã olãritul, echitatia, cititul, filmele si turarea la maximum a unei minunãtii de Harley Davidson, proprietate personalã.

Eva Herzigova a intrat în lumea strãlucitoare si cosmopolitã a modelling-ului la numai 16 ani, când a cîstigat un concurs de frumusete în Praga. Trei ani mai tîrziu devenea imaginea faimoasei mãrci de blue-jeans “Guess”, înlocuind-o pe nimeni alta decît Claudia Schiffer. Consacrarea definitivã a venit odatã cu lansarea campaniei Wonderbra, cînd incredibilele contururi ale Evei si chipul ei perfect au revolutionat vînzãrile la cunoscuta marcã de sutiene.

Prezenta ei în distributia lung-metrajului “Modigliani” nu este întîmplãtoare. Mirajul celei de-a saptea arte a sedus-o pe Eva cu multi ani în urmã, ea avînd deja patru filme la activ, atrãgînd atentia criticitilor, care i-au apreciat prestatia. Tranzitia de la modelling la actorie este acum principalul obiectiv al Evei. “La 60 de ani nu mai poti fi fotomodel, dar cu sigurantã, dacã ai talent si rãbdare, poti fi actritã”, spune Herzigova.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells