Evan Rachel Wood, încântată de lucrul cu George Clooney

de Cristina Grigore în 11 Oct 2011
Evan Rachel Wood, încântată de lucrul cu George Clooney

Potrivit actriţei Evan Rachel Wood, să lucrezi alături de regizorul George Clooney este un lucru grozav, actorul ajuns la cârma peliculei Ides of March dovedindu-se la fel de cooperant, vesel şi atent la nevoile celorlalţi precum a fost descris de prieteni.

Actriţa de 24 de ani a ţinut să menţioneze că este extrem de uşor să urmezi, ca actor, indicaţiile lui Clooney, deoarece acesta este tot timpul alături de tine, susţinându-te. „A fost pentru prima dată când am lucrat cu el şi a fost exact aşa cum mă aşteptam să fie”.

„Este o persoană veselă, cu care îţi vine foarte uşor să colaborezi şi care îşi doreşte atât să facă un film reuşit, cât şi să ofere actorilor o experienţă extraordinară pe platourile de filmare. Chiar are grijă ca toată lumea să înţeleagă ce are de făcut şi să fie mulţumită”,  adăugat Wood.

Personajul pe care actriţa îl interpretează în drama politică Ides of March este în centrul unui scandal sexual, iar aceasta se identifică foarte bine cu rolul. „Sunt la fel ca ea. Şi eu am crescut într-o lume dominată de bărbaţi. M-am simţit întotdeauna ca unul dintre ei şi nu mă lăsam deloc intimidată de ceea ce mi se întâmpla”, a menţionat ea.

The Ides of March a fost lansat în acest week-end în Statele Unite, încasările sale clasându-l pe locul doi în box-office-ul american.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2011 16:00
sincer acum , cand ea era doar o fetita el avea prestatii uimitoare in filme si acum clasice !
margott pe 29 aprilie 2012 20:46
Pai da, si eu as fi incantata sa fiu alaturi de George Clooney.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells