Fashion Police: Premiile Oscar 2016, numai la E!

de Cinemagia în 29 Feb 2016
Cine a strălucit şi cine a dat greş pe covorul ruşu al Oscarurilor? Aflaţi urmărind emisiunea Fashion Police difuzată miercuri, 2 martie, de la ora 22:00

O nouă ediție a Oscarurilor s-a încheiat în dimineața zilei de 29 februarie, la Los Angeles. Plină de strălucire, ținute demne de covorul roșu, coafuri și machiaje spectaculoase, dar și apariții îndoielnice! Și, da, Leonardo DiCaprio a primit, în sfârșit, Oscarul!

Olivia Wilde, Alicia Vikander, Cate Blanchett sau Charlize Theron au avut, ca de obicei, ținute fabuloase, în timp ce Heidi Klum sau Jared Leto ne fac să ne întrebăm ce i-a împins să facă tocmai această alegere? Dar veți afla mai multe despre alegerile vestimentare în emisiunea Fashion Police: Premiile Oscar 2016.

Giuliana Rancic, Melissa Rivers, Brad Goreski și restul echipei emisiunii Fashion Police se reunesc în ediția specială a emisiunii Fashion Police: Gala Premiilor Oscar 2016, ce va fi difuzată miercuri, 2 martie, de la ora 22:00, numai la E!, pentru a analiza fiecare detaliu al ținutelor afișate de vedete în cadrul ceremoniei Premiilor Academiei Americane de Film 2016.

 

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 1 martie 2016 12:05
Rochia lui Charlize Theron este de mare efect!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells