Felicity Jones este Black Cat în The Amazing Spider-Man 2?

de Cristina Grigore în 28 Dec 2013
O afirmaţie a actriţei indică faptul că aceasta va îmbrăca în film costumul hoaţei de bijuterii din benzile desenate Spider-Man

La începutul lui 2013, Felicity Jones era una din actriţele preferate pentru rolul lui Sharon Carter din Captain America: The Winter Soldier. Partitura a revenit în final lui Emily VanCamp, însă Jones a fost cooptată în distribuţia lui The Amazing Spider-Man 2. S-a zvonit încă de atunci că rolul care i-a fost propus a fost cel al lui Black Cat, însă confirmarea nu a venit din partea producătorilor, ci, se pare, chiar din cea a lui Jones

Actriţa a declarat pentru Collider.com, că va îmbrăca într-adevăr un costum mulat de supereroină în continuarea lui The Amazing Spider-Man, un costum la al cărui design a colaborat.

„Lucrăm într-un mediu ce pune foarte mare preţ pe colaborare. Actorii şi regizorul fac lucrurile împreună. De fapt, aşa îmi şi place să lucrez. Nu apreciez să mi se spună mereu ce să fac”, a explicat Jones.

Black Cat apare în benzile desenate Spider-Man ca o antieroină, fiica unui spărgător renumit şi una din iubitele lui Spider-Man/Peter Parker. La capitolul abilităţi se remarcă prin simţurile exacerbate – mirosul şi vederea pe timp de noapte – dar şi prin talentul de neegalat în ceea ce priveşte acrobaţiile şi artele marţiale.

Exploreaza subiecte similare:

Felicity Jones, Captain America: The Winter Soldier, Emily VanCamp, The Amazing Spider-Man 2, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cristian-Marius-Matei pe 28 decembrie 2013 19:00
Actrita e dragutza ea, dar rolul e cel al Feliciei Hardy care in benzile desenate este blonda, un lucru enervant, la unii regizorii care nu respecta regulile din benzi. Sa va imaginati de exemplu pe altcineva in locul lui RDJ din Iron Man. Cum ar fi aratat de exemplu Daniel Craig in rolul lui Iron Man; eu zic ca naspa.
keops pe 29 decembrie 2013 12:38
Nu isi poate vopsii parul ?
Cristian-Marius-Matei pe 3 ianuarie 2014 21:28
turtles: tipa care este in cladirea Oscorp sau in fata ei (nu stiu nu pot sa mi dau dau seama) cand se apropie Green Goblin/Harry Osborn de cladire catajedi: la Utimate Spider-man nu m-am uitat banuiesc ca apare in seria animata, ai dreptate e o combinatie din amandoua universuri, nu cred ca era o idee buna sa apara doua blonde in film dupa Gwen
Cristian-Marius-Matei pe 29 decembrie 2013 22:05
cred ca a optat pt rolul asta din cauza numelui:)
RaVaGe93 pe 30 decembrie 2013 00:48
da..felicia hardy:))
DarkRazor pe 30 decembrie 2013 01:04
Nu sunt sigur ca pelicula va dispune de critici pozitive. Sunt adunate prea multe personaje pentru o continuare. Reamintiti-va ce s-a intamplat cu Spider-Man 3 cand s-a procedat in acelasi mod.
Cristian-Marius-Matei pe 30 decembrie 2013 03:16
la Spider man 3 a fost un scenariu prost gandit
DeadSea07 pe 30 decembrie 2013 16:02
Cu un scenariu bine gandit ar iesi un film bun dar daca scenariu are lipsuri mari sigur o sa iasa ca Spiderman 3
yukkio pe 2 februarie 2014 16:28
Prima parte mi s-a parut reusita.Acum la partea a doua e posibil sa strice scenariul
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2014 20:40
Poate fi un rol de cotitura pentru cariera ei... Vom vedea ce va iesi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells