Filmele Disney din 2014 - Când apar și despre ce vor fi

de Cristina Grigore în 14 Iun 2013
Tomorrowland, Saving Mr. Banks, Muppets Most Wanted sunt doar câteva din titlurile pregătite de celebrul studio

The Avengers 2, Star Wars: Episode VII și Pirates of the Caribbean 5 sunt viitoarele blockbustere pe care se bazează la studiourile Disney la box-office în 2015. Însă până atunci, studioul mai lansează câteva titluri notabile, cu șanse mari să atragă în sălile de cinema o sumă importantă de spectatori. Potrivit comunicatului de presă al Disney, preluat de Collider.com, noile filme vor avea lansarea anul viitor și vor consta într-un musical, un sequel, un film biografic, o aventură SF și o adaptare după o carte pentru copii.

Into the Woods este poate pelicula cu cele mai multe staruri în distribuție din viitoarele filme Disney. Musical-ul, adaptare a unei producții Broadway recompensată cu premiul Tony îl va avea în rol central pe Johnny Depp, secondat de Meryl Streep, Emily Blunt, Chris Pine, Jake Gyllenhaal, sub regia lui Rob Marshall. Este o reinventare la lumii basmelor, în care mai toate personajele cunoscute ale acestora află ce se poate întâmpla după celebra frază ”și au trăit împreună până la adânci bătrâneți”. Into the Woods se lansează pe 25 decembrie 2014.

Muppets Most Wanted este noul titlu al remake-ului producției din 2011, cu Amy Adams și Jason Segel. Printre actorii ce vor fi incluși în poveste se vor afla Ricky Gervais, Tina Fey, Ty Burrell și Ray Liotta. Alături de binecunoscutele păpuși, ei vor participa la o poveste ce ”trimite întreaga bandă Muppets într-un turneu în jurul lumii, iar asta îi aruncă la un moment dat în ițele unei afaceri necurate”. Lansarea lui Muppets Most Wanted va avea loc pe 21 martie.

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day este adaptarea unei cărți ilustrate pentru copii programată să apară pe 10 octombrie 2014, cu Steve Carell și Jennifer Garner în rolurile principale. Scenariul va fi scris de premiata cu Oscar Lisa Cholodenko (The Kids are All Right) și îl va urmări pe tânărul Alexander prin nenorocirile ce vor umple ziua familiei sale, după ce dorința sa, de a face ca toți membrii familiei să experimenteze nenorocul de care a avut parte și el, se îndeplinește.

Saving Mr. Banks este ”povestea extraordinară, nespusă până acum, a peliculei clasice Mary Poppins a studiourilor Disney, a modului în care a ajuns pe marele ecran și a relației dificile dintre legendarul Walt Disney și autoarea P.L. Travers, ce aproape că a făcut ca filmul să nu mai poată fi finalizat”. Cu Tom Hanks, Emma Thomson, Collin Farrell și Paul Giamatti în distribuție, filmul va apărea pe marile ecrane în 13 decembrie.

Povestea SF dezvoltată de cei de la Disney îl are în scaunul regizoral pe Brian Bird, în vreme ce Damon Lindelof semnează scenariul. Tomorrowland, cu George Clooney și Hugh Laurie în roluri centrale, va ajunge în cinematografe pe 12 decembrie. Filmul a fost considerat unul dintre cele mai captivante SF-uri ale anului viitor, o binevenită schimbare de perspectivă în comparație cu titlurile anului în curs (Oblivion, After Earth, Elysium). Acțiunea din Tomorrowland se petrece într-un ținut fascinant și extrem de avansat din punct de vedere tehnologic și va avea în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în acel tărâm fantastic, asta după ce a fost exclus din acea lume, pe când era copil, de către omul care și-a petrecut întreaga viață (Laurie) exploatând minunățiile din Tomorrowland în interes propriu.

Exploreaza subiecte similare:

The Avengers 2, Star Wars: Episode VII, Pirates of the Caribbean 5, Into the Woods, Johnny Depp, Meryl Streep, Emily Blunt, Chris Pine, Jake Gyllenhaal, Rob Marshall, Amy Adams, Jason Segel, Ricky Gervais, Tina Fey, Ty Burrell, Ray Liotta, Alexander and the Terrible Horrible No Good Very Bad Day, Lisa Cholodenko, Saving Mr. Banks, Tomorrowland, George Clooney, Hugh Laurie, Oblivion, After Earth, Elysium

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 14 iunie 2013 11:13
Interesante titluri...
Theodor2011 pe 3 august 2013 17:52
Cea mai interesanta productie a celebrelor studiouri DISNEY, in perioada 2014-2015, va fi cu siguranta a 5 a parte a super seriei Pirates Of The Caribbean

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells