Filmul "Pescuit sportiv" a fost lansat in Franta

21 Ian 2009
Filmul "Pescuit sportiv" a fost lansat in Franta

Filmul regizorului Adrian Sitaru, "Pescuit sportiv", a avut aseara premiera de gala in Franta. Evenimentul a avut loc la faimosul Centru Pompidou din Paris, in prezenta a numeroase personalitati franceze. Din partea echipei filmului, au fost prezenti regizorul si actrita Maria Dinulescu.

Intrebat ce asteptari are legate de lansarea din Franta, regizorul Adrian Sitaru a declarat : "Dupa proiectia de la Angers, unde publicul a reactionat foarte bine, sunt optimist. Dar asta uneori nu inseamna nimic mai ales cand competitia este extrem de mare. In Franta sunt lansate in cinema saptamanal in jur de 14 filme, in saptamana lansarii filmului meu fiind de exemplu 15. Pentru un film de acest gen e destul de greu. Dar sunt foarte optimist avand un distribuitor bun si mai nou premiul de la Palm Springs!".

"Pescuit sportiv" reprezinta filmul de debut in lungmetraj al regizorului Adrian Sitaru si a beneficiat de numeroase critici pozitive la festivalurile la care a participat. Cel mai recent succes il reprezinta castigarea Marelui Premiu al sectiunii New Voices, din cadrul Festivalului International de Film de la Palm Springs, editia cu numarul 20, desfasurat in perioada 6-19 ianuarie.

In Romania, filmul va fi lansat pe 13 februarie.

Taguri:  Adrian Sitaru

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kktt pe 7 februarie 2010 23:04
nu stiu sigur fiindca nu l-am vazut pana la final, dar maria dinulescu are parul diferit in mai multe secventze. odata e drept si scurt apoi ondulat mai lung si roscat. poate nu m-am uitat eu cu atentie si s-a intamplat ceva la un moment dat in film, insa acum cand am revazut secvente mi s-a parut dubios.
kktt pe 7 februarie 2010 23:08
i-mi cer scuze. nu m-am uitat cu atentie la film. era peruca iar eu m-am apucat sa comentez ca prostul. :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells