Foto: Wonder Woman îşi arată muşchii

de Cristina Grigore în 18 Feb 2014
Actriţa Gal Gadot îşi ţine la curent fanii cu progresele din sala de fitness

Pentru rolul Femeii Fantastice din anticipatul Batman vs. Superman, a fost numită recent actriţa Gal Gadot (Fast and Furious). Alegerea a stârnit ceva controverse în rândul fanilor benzilor desenate, legate de fizicul extrem de fragil al acesteia. La scurtă vreme, Gadot a arătat că va urma un program intens de antrenament, ce va include „Kung Fu, kickboxing, lupte cu sabia, jiujutsu”.

Cu toate acestea, actriţa are nevoie să pună pentru rol şi ceva masă musculară, motiv pentru care vizitează destul de des sala de fitness. Şi, pentru a convinge publicul de perseverenţa şi evoluţia sa fizică, a urcat pe contul său de Facebook o imagine în care îşi arată muşchii… Bicepsul flexat al lui Gadot este însoţit şi de un comentariu: „Nimic nu se compară cu un antrenament bun dimineaţa… Îmi place la nebunie. Dar ţie?”, a postat israeliana de 28 de ani.

Batman vs. Superman va fi lansat în mai 2016, în regia lui Zack Snyder. Henry Cavill îşi va relua partitura din Man of Steel (Superman), iar Ben Affleck va îmbrăca costumul lui Batman.

Exploreaza subiecte similare:

Batman vs. Superman, Gal Gadot, Zack Snyder, Henry Cavill, Man of Steel, Ben Affleck, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legiune pe 18 februarie 2014 12:21
Care? nu se vad. Cati ani are? cumva 7 ani.
DeadSea07 pe 18 februarie 2014 13:41
m\Mama ce muschiuloasa e o.O (glumeam si eu)
keops pe 18 februarie 2014 14:17
Mda...uimitor...dar nu prea
MikkaelWolfganger pe 18 februarie 2014 14:57
Mie mi se pare si cam uratica duduia.Stiu ca e considerata printre frumusetile planetei, dar zau, mie nu imi pare cine stie ce minune a lumii, plus ca nici la capitolul inteligenta nu a aratat prea multe :/.
spartacus pe 18 februarie 2014 17:43
Ca sa fim sinceri, tipa e dragutza foc, dar erau alte actrite mult mai potrivite pentru acest rol. Personal, asa cum am mai spus, o vedeam in acest rol pe Gina Carano, care nu mai trebuia decat sa inceapa filmarile deoarece in rest avea tot "setul". Dar, deh, si la Hollywood exista sistemul cretin P.C.R....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells