Gambit și Alien: Covenant se amână. Iată motivul

de Gloria Sauciuc în 29 Feb 2016
Deadpool 2 va ajunge pe ecrane în ianuarie 2018

Succesul pe care l-a avut Deadpool la box office a derterminat studioul Fox să își schimbe planul cât privește lansările. Astfel, Fox dezvăluie data premierei pentru două noi filme Marvel și pentru sequel-ul la Predator, anunțând - totodată - amânarea lui Gambit și al lui Alien: Covenant.

După succesul lui Deadpool, 20th Century Fox alege două noi date de lansare, pentru cele două filme cu supereroi ce nu au încă titlu. E vorba de 6 octombrie 2017 și 12 ianuarie 2018.

Gambit, continuarea lui X-Men, a fost amânat de pe 7 octombrie 2016 la o dată necunoscută. Cu toate acestea, filmul va intra în producție săptămâna aceasta, scrie flickeringmyth.com. Există posibilitatea ca Gambit să ocupe unul dintre cele două noi sloturi, deși este improbabil ca studiourile să îl anunțe drept Neintitulat Fox/Marvel Films.

Presupunând că Fox ar dori să păstreze un același tipic al premierelor, ar avea sens ca Deadpool 2 să ajungă pe ecrane în ianuarie 2018, în timp ce slotul octombrie 2017 să fie atribuit unei continuări, precum X-Force sau New Mutants.

Pe 2 iunie 2017, Fox mai are un slot disponibil, programat inițial pentru Fantastic Four 2, deci Gambit și-ar putea găsi acolo locul. Pe lângă datele legate de premiera Marvel, Fox a reprogramat și Alien: Covenant, de la Ridley Scott, pe 4 august 2017 față de 6 octombrie 2016, mutând și continuarea la Predator (de la Shane Black) pe 2 martie 2018.

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells