Gardienii Galaxiei, detronaţi la box office de Idris Elba

de Cristina Grigore în 15 Sep 2014
Actorul este protagonistul lui No Good Deed, ce a trecut în week-end pe locul întâi în clasamentul celor mai bune încasări de pe teritoriul nord-american

După ce s-a menţinut aproape două luni pe podiumul box-office-ului american, cel mai aclamat şi mai recent succes Marvel, Gardienii Galaxiei, a cedat locul întâi în top lui No Good Deed, un thriller ce îi are drept capete de afiş pe Idris Elba şi Taraji P. Henson (Person of Interest, The Curious Case of Benjamin Button).

No Good Deed, ce spune povestea unui deţinut evadat ce terorizează o femeie aflată singură acasă împreună cu cei doi copii ai săi, a obţinut încasări de 24,5 milioane de dolari. Pe locul doi în clasament a debutat Dolphin Tale 2, cu 16,5 milioane de dolari, Guardians of the Galaxy fiind astfel trimis pe locul trei, cu 8 milioane strânse în această săptămână.

Teenage Mutant Ninja Turtles ajunge pe locul patru în top (4,8 milioane), în vreme ce pe cinci se clasează Let’s Be Cops (4,3 milioane de dolari). The Drop, drama poliţistă cu Tom Hardy în rol central, a intrat în top pe locul şase, cu 4,2 milioane de dolari încasări.

Gardienii Galaxiei a ajuns la un total de 611,5 milioane de dolari şi este singurul film care a depăşit anul acesta în Statele Unite suma de 300 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Idris Elba, No Good Deed, Guardians of the Galaxy, Dolphin Tale 2, Teenage Mutant Ninja Turtles, Let's Be Cops, The Drop

Alte știri din cinema

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Excelentul Hacks: pot două femei să se stimeze reciproc?

Ar trebui să le despartă o prăpastie, dar reuşesc să construiască o punte

De ce Furiosa e atât de supărată: un motan o întrece în popularitate!

Animaţia Garfield a fost văzută de mai mulţi români decât super-blockbusterul lansat la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells