George Clooney a încheiat relaţia cu Elisabetta Canalis

de Cristina Grigore în 24 Iun 2011
George Clooney a încheiat relaţia cu Elisabetta Canalis

Idila dintre George Clooney şi fotomodelul italian Elisabetta Canalis s-a încheiat, scrie Daily Mail. După doi ani de când sunt împreună, actorul a fost, se pare, deranjat de aluziile conservatoare ale iubitei sale, care vorbea despre căsătorie, şi pus punct relaţiei.

Deşi în urmă cu ceva vreme se declara mulţumită de cum stau lucrurile între ei, Canalis a ieşit la rampă în urmă cu câteva săptămâni, cu o declaraţie fermă: „Pe viitor, voi fi căsătorită”, a spus ea. Potrivit declaraţiilor unui apropiat al fotomodelului de 32 de ani, Alfonso Signorini, "Elisabetta este o fată consevatoare, care şi-a dorit să trăiască o poveste de basm alături de o celebritate". Însă, adaugă acesta, „George nu şi-a ascuns niciodată sentimentele şi şi-a dorit ca lucrurile să continue ca până acum”.

Se pare că odată încheiate filmările la Gravity, SF-ul lui Alfonso Cuaron (în care joacă alături de Sandra Bullock), Clooney (50 de ani) a zburat direct spre proprietatea sa din Lake Como, Italia, unde obişnuieşte să îşi petreacă vacanţele de vară. Acolo ar fi anunţat-o pe Canalis de hotărârea sa, aceasta părăsind furioasă vila actorului. Potrivit E!Online, pentru Clooney relaţia luase deja sfârşit, el încercând să-i pună capăt de mai multă vreme.

Chiar dacă legătura romantică a celor doi a fost complicată de pretenţiile tradiţionaliste ale fotomodelului, cert este că lui Clooney nu-i mai surânde deloc ideea căsătoriei. În ianuarie, acesta declara, referindu-se la mariajul său de patru ani cu actriţa Talia Balsam, de care s-a despărţit în 1993: „Am fost căsătorit o dată, aşa că nu se poate spune că n-am încercat”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Gebeleizis pe 24 iunie 2011 17:01
Era de astaptat.
xerses pe 24 iunie 2011 22:55
Pentru unii, casatoria chiar nu este o optiune de viata.
alex_il_fenomeno pe 26 iunie 2011 10:44
George Clooney este de-a dreptul imposibil !
so1uffle2 pe 29 iunie 2011 17:31
Se mai intampla, de fapt, se intampla tot mai des

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells