George Lucas spune că nu a văzut nici măcar un cadru din Star Wars: The Force Awakens

de Cristina Grigore în 2 Dec 2015
Cineastul a descris despărţirea de franciză ca pe un divorţ

Deşi numărul mare al ştirilor legate de noul film Star Wars – trailere, teasere, imagini – sunt aproape imposibil de evitat, George Lucas pretinde că nu a văzut încă nici măcar un cadru din The Force Awakens. Creatorul Star Wars a oferit un interviu amplu celor de la The Washington Post, în care le-a vorbit despre „divorţul” său de franciză, odată cu vânzarea acesteia, în schimbul a patru miliarde de dolari, celor de la Disney.

Lucas a subliniat faptul că nu a avut absolut nimic de-a face cu dezvoltarea noului proiect, ce îl are în frunte pe J.J. Abrams, iar asta ca urmare a faptului că „cei de la Disney au hotărât că nu le plac” variantele propuse de el pentru continuarea seriei.

„Nu poţi lucra cum trebuie dacă te uiţi peste umărul altcuiva. Ori eşti cel care dictează totul acolo, ori nu. Şi pentru că nu ar fi mers altfel lucurile, mi-am spus ‘Gata, bag divorţ’. Ştiam că nu mai este locul meu acolo. Tot ce s-ar fi întâmplat ar fi fost să îi fac pe ei să se simtă prost. Şi eu m-aş fi simţit prost. Aş fi distrus o viziune – JJ a avut o viziune, îi aparținea numai lui”, a explicat cineastul.

Cât despre faptul că va trebui să intre până la urmă, la proiecţia lui The Force Awakens, Lucas a notat: „Mă confrunt acum cu o realitate bizară. Trebuie să merg la nuntă. ‘Fosta’ mea va fi acolo, noua soţie va fi acolo, iar eu va trebui să rezist şi să mă bucur de moment, pentru că aşa stau lucrurile, iar decizia mea a fost una conştientă”.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, George Lucas

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 2 decembrie 2015 11:18
Un om destept George Lucas asta
Costirik pe 2 decembrie 2015 15:20
Asta este destul de evident;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells