Guardians of the Galaxy 3 ar putea fi plasat înaintea lui Avengers 4

de Cristina Grigore în 12 Iun 2018
Joe si Anthony Russo (Infinity War) explică: „Nu vă aşteptaţi ca totul să se desfăşoare liniar”

Pentru cei care au văzut Avengers: Infinity War (atenţie, deci, urmează un spoiler), regizorii filmului, Joe şi Anthony Russo, au oferit o declaraţie cât se poate de interesantă legată de plasarea în timp a viitoarelor aventuri ale supererilor Marvel, după încleştarea dramatică cu Thanos.

Una dintre marile dileme ale fanilor este legată de faptul că pentru mai mulţi dintre supereroii care par să fi ajuns la capăt de drum în Războiul Infinitului au fost deja anunţate sequel-uri, astfel încât toată lumea se aşteaptă ca ei să revină, într-un fel sau altul, în următoarele filme Avengers.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Huffington Post, fraţii Russo au spus: „Uite cum stau lucrurile. Este important să ne amintim că totul este posibil în Universul Cinematografic Marvel. Doar pentru că există un sequel în cărţi, nu înseamnă ceea ce crede toată lumea că înseamnă… Oamenii s-au obişnuit cu ideea ca acţiunea să se desfăşoare liniar în UCM. Dar nu trebuie să se întâmple neapărat aşa. Există o mulţime de variante inventive pentru fiecare dintre poveşti.”

Cineaştii au mai amintit că există patru ani între Guardians 2 şi Infinity War – timp suficient pentru o întreagă serie de scenarii posibile despre Gardieni, ceea ce înseamnă că acţiunea următorului film Guardians of the Galaxy 3 ar putea fi plasată înaintea celei din Avengers 4.

De altfel, şi următoarele filme Marvel, Ant-Man and the Wasp şi Captain Marvel se vor desfăşura înainte de evenimentele din Infinity War, pentru a familiaza publicul cu acea dimensiune alternativă în care conceptele de timp şi spaţiu devin irelevante (Quantum Realm) şi care poate fi accesată fie printr-o putere magică, fie prin micşorarea la nivel subatomic (şi care ar putea avea un rol crucial în readucerea în scenă a unor supereroi dispăruţi).

Exploreaza subiecte similare:

Ant-Man and the Wasp, Captain Marvel, Avengers: Infinity War, Guardians of the Galaxy Vol. 3 

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
WayneWilson pe 19 iunie 2018 12:39
Sa vedem daca apare Adam Warlock in GoG 3

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells