Gwyneth Paltrow, şi ea în The Avengers?

de Ştefan Dobroiu în 9 Mai 2011
Gwyneth Paltrow, şi ea în The Avengers?

Ştim, vorbim cam mult despre The Avengers în ultima vreme, mai ales că va mai trece aproape un an până la premiera filmului pe marile ecrane.

Iată că reluăm subiectul cu Gwyneth Paltrow, care a declarat în timpul unei emisiuni difuzate de BBC că personajul ei, eficienta Pepper Potts, ar putea apărea în filmul regizat de Joss Whedon care îi va reuni în acelaşi timp pe marele ecran pe Iron Man, Căpitanul America, Thor şi Hulk.

Iată ce a declarat Paltrow pentru emisiunea Something for the Weekend: "Probabil că voi fi în Iron Man 3. Şi posibil să am o apariţie şi The Avengers. Poate, vom vedea."

Declaraţia prudentă a actriţei ne-a făcut să ne gândim la acele situaţii când "poate" înseamnă de fapt "da". Suntem aproape siguri că Pepper Potts va fi şi în The Avenger, dar şi în Iron Man 3.

The Avengers a început filmările acum zece zile, în timp ce Iron Man 3 se află în faza de scriere a scenariului. The Avengers se lansează la începutul lunii mai a lui 2012, iar Iron Man 3 exact un an mai târziu.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 9 mai 2011 16:32
hmm ma gandeam ca va juca si ea :)
danymury pe 9 mai 2011 20:46
foarte bine, este o actrita foarte buna, sa speram ca joaca..
Vlad pe 9 mai 2011 22:06
Actrita talentata dar si personajul este foarte bun. Ea il completeaza pe Robert Downey in film.
alex_il_fenomeno pe 13 mai 2011 18:15
ar fi o prezenta excelenta ! doar sa fie primita !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells