Harrison Ford, dorit în sequel-ul lui Blade Runner

de Cristina Grigore în 16 Mai 2014
Producătorii lui Blande Runner 2 i-au propus în mod oficial actorului revenirea în rolul lui Rick Deckard

O continuare a clasicului SF al anilor 1983, Blade Runner, își caută drumul spre marele ecran încă de anul trecut, când scenaristul lui Green Lantern, Michael Green, a preluat frâiele poveștii de la Hampton Fancher. Încă de atunci se vorbea despre revenirea în film a lui Harrison Ford, însă abia acum actorul a primit oferta oficială, potrivit Variety.com.

Studiourile Alcon Entertainment au ținut să menționeze vizavi de oferta adresată veteranului actor pentru Blade Runner 2: ,,Suntem convinși că scenariștii Fancher și Green au imaginat alături de Ridley Scott o continuare de excepție  a unuia dintre cele mai bune filme din toate timpurile. Am fi onorați - și sperăm că dorința noastră se va transforma în realitate – să îl avem pe Harrison alături în acest proiect”.

Ford, care a acceptat și revenirea în Star Wars: Episode VII, alături de vedetele originale ale francizei, Mark Hamill și Carrie Fisher, a declarat că este interesat să reia și partitura lui Rick Deckard.

Exploreaza subiecte similare:

Blade Runner, Harrison Ford, Hampton Fancher, Untitled Blade Runner Project, ridley scott, Star Wars: Episode VII, Mark Hamill, Carrie Fisher, actor

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 16 mai 2014 10:53
Stirea e mai mult decat fffffff veche, niciodata nu s-a vb de un sequel fara Ford...
alex_il_fenomeno pe 12 septembrie 2015 12:20
Fara el nu ar avea niciun rost continuarea partiturii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells