Hugh Grant vrea să devină scriitor

de Răzvan Boboc în 30 Dec 2009
Hugh Grant vrea să devină scriitor

Hugh Grant este pregătit să părăsească Hollywood-ul şi să se apuce de scris. Dintotdeauna, actorul şi-a dorit să scrie un roman şi simte că acum a sosit momentul să îşi îndeplinească visul, scrie Femalefirst.co.uk.

"Întotdeauna mi-am promis: Când vei realiza câteva filme drăguţe şi vei câştiga ceva bani, vei scrie în sfârşit romanul tău", spune actorul.

Hugh, care are acum 49 de ani, a scris deja o jumătate de roman, dar mereu a găsit suficiente scuze să nu se întoarcă la scris şi să îl termine. Nu ştie nici el clar dacă e vorba de lene sau de teama să nu o dea în bară.

La începutul anului 2010, Hugh Grant va putea fi văzut în comedia Did You Hear About the Morgans?, în care joacă alături de Sarah Jessica Parker.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
d_arckangel pe 30 decembrie 2009 14:53
Ma bucur pentu el. Daca iese un roman bun il citesc si eu!
bdoinana pe 30 decembrie 2009 20:04
La numai 48 de ani, Hugh Grant afirma, repetitiv, ca vrea sa renunte la actorie... pentru a treia oara.
In pofida experientei dobandite, actorul pretinde ca sufera de trac, de atacuri de panica in fata camerelor de filmat, acesta fiind motivul pentru care este gata sa renunte la faima ce l-ar mai putea insoti inca ani buni, de acum inainte.
"Imi place tot ceea ce tine de arta filmului, mai putin sa joc", declara el pentru revista americana Entertainment Weekly (conform Daily Mail).
Desi notorietatea i se datoreaza, in principal, comediilor romantice in care a jucat, spre exemplu, Four Weddings, Love Actually si Notting Hill, actorul pretinde ca tocmai acest tip de filme “ii dau cea mai mare bataie de cap”.
Doar ca…frecventele sale afirmatii, conform carora s-ar retrage, si revenirile ulterioare pentru a semna un nou contract ii pun sub semnul indoielii declaratiile. Prima oara cand a anuntat ca este gata sa paraseasca scena a fost anterior realizarii peliculei « Patru Nunti si o Inmormantare » (avea, pe atunci, doar 10 ani "vechime" in actorie).
Un deceniu mai tarziu, in 2004, actorul parea animat de aceeasi idee, respectiv, de a parasi scena, spunand despre meseria sa ca este "o experienta nenorocita". In pofida acestui fapt, nu s-a abtinut sa joace in Bridget Jones, American Dreamz sau Music and Lyrics.

joey pe 30 decembrie 2009 20:48
Hugh Grant a marturisit ca nu considera meseria de actor un serviciu serios. In tot acest timp, se gandea, probabil, sa devina scriitor... Oricum, talentat este si personal, imi plac filmele in care a jucat ( umorul englezesc :) ). ma intreb, insa, care este subiectul cartii... as fi pregatita sa pun un pariu ca Elizabeth Hurley apare intr-un fel sau altul :D
edo_me pe 2 ianuarie 2010 00:59
Dintotdeauna, actorul şi-a dorit să scrie un roman şi simte că acum a sosit momentul să îşi îndeplinească visul
kristiansen pe 2 ianuarie 2010 10:30
Poate ca actorul isi dorea din copilarie sa devina scriitor,dar nu inteleg ca de la faima de ator sa treaca la scriitor??????
gerio pe 20 ianuarie 2010 05:42
Pai, e logic de ce doreste!? Altfel cum am fi putut discuta acum despre el?! Nu trebuie sa faca reclama la filmul asta?! Decat sa se vb despre vreo relatie sau vreun scandal in care este el implicat( cum isi fac reclama vedetele noastre, din pacate), afirma diverse lucruri, in ideea ca oricum il iubim si ii iertam totul(chiar si repetitiile).Principalul este ca putem sa il vedem si sa ne bucuram de umorul englezesc.
Radu1711 pe 2 mai 2010 09:17
foarte bine

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells